2777
2789
عنوان

بالاخره منم مامان شدم بعد چند سال😍+عکس بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 4693 بازدید | 145 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عززیزم واسه منم دعا کن پنج ساله منتظرم

انشالله بزودی زود خبر بارداری شما رو بشنوم و ببینم بی بی چک مثبتت رو تا قبل محرم امسال انشالله

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
اگه خیر هست بمونه برات اگرم نه بهتره که نباشه و زود کنسل شه انشاالله

اینطوری نگو دلم گرفت انشالله بمونه و سالم بیاد بغلش

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
عزیزم مبارکت باشه وای چند روز پیش امضاتو خوندم خیلی برات دعا کردم انشالله بارداری خوبی داشته باشی و ...

ممنون بابت قلب مهربونت 

خیلی عزیزی

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
توروبخدامنم دعاکن منم بچه میخوام براتون صلوات فرستادم ان شاءالله صحیح وسالم میادبغلت

چشم حتماااا برات دعا میکنم عزیزم 

ان شاالله همین ماه روزیت شه

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
مبارررکه عزیزم چقد خوشحال شدم ب طور طبیعی باردار شدی😍؟

نه با کلی قرص و دارو

مبارکه عزیزم  انشالله قسمت و روزی دوستای من بشه  @چیکا     @8   &nbs ...

ان شالله بحق سه ساله ی حسین