2777
2789
عنوان

بالاخره منم مامان شدم بعد چند سال😍+عکس بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 4693 بازدید | 145 پست
چشششم عزیزم برات سوره ی کوثر رو میخونم 

ممنونم ،انشالله ک ب سلامتی بیا  بغلت ،بخدا انقدر خوشحال شدم و البته امیدوار شدم  ک خدا میدونه،،عزیزم این ماه علائم هم داشتی؟

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
دعا کن یه روز من این تاپیک رو بزنم سه سال گذشت😔

ان شاالله بحق سه ساله ی حسین ماه دیگه این تاپیک رو بزنی

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای مبارک عزیزم دعا کن منم تا چند روز دیگه همچین تاپیکی بذارم 

ان شاالله انشاالله

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
چ جالبt از c پررنگ تره  امکان داره دوقلو باشه ها

ای جووونم یعنی میشه؟؟

ممنونم ،انشالله ک ب سلامتی بیا  بغلت ،بخدا انقدر خوشحال شدم و البته امیدوار شدم  ک خدا مید ...

فقط سینه درد

و یه کوچولو تکرر ادرار که از امروز گرفته بودم

عزیزم چند وقته منتظری

یکی سقط کردم ازون روز ۳ ساله منتظرم با اون یه سال قبلش که منتظر بودم ولی سقط شد انگار ۴ ساله

یکی سقط کردم ازون روز ۳ ساله منتظرم با اون یه سال قبلش که منتظر بودم ولی سقط شد انگار ۴ ساله

دیشب تاپیک زدی معجزه میخوای خدا داده بهت ۲۴ساعت نشده

ایشالا یه بچه سالم وصالح به دنیا بیاری زیرا سایه پدرمادر بزرگ شه

عزیزم مبارکهههههه،،،خداروهزارمرتبه شکر،،،تو رو خدا منم منتظرم دعا کن این ماه باردار باشم ماه اینده م ...

برات سوره ی مریمم میخونم عزیزم ولی خدا خیلی مهربونه ان شاالله قبل عمل خودبخود باردار شی

دیشب تاپیک زدی معجزه میخوای خدا داده بهت ۲۴ساعت نشده ایشالا یه بچه سالم وصالح به دنیا بیاری زیرا سا ...

اوهوم خدا خیلی مهربووونه

ان شاالله بحق سه ساله ی حسین ماه دیگه این تاپیک رو بزنی

ممنون عزیزم

منم رفتم کربلا که حاجت بگیرم ولی دست خالی برگشتم خوش به حالت که امام حسین انقدر زود نگاهت کرد
انشاالله سالم و صالح باشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ممنون عزیزم منم رفتم کربلا که حاجت بگیرم ولی دست خالی برگشتم خوش به حالت که امام حسین انقدر زود نگا ...

ان شاالله 

من مطمئنم حاجت تو رو هم میده خدا

ان شاالله  من مطمئنم حاجت تو رو هم میده خدا

فدات انشاالله ولی امیدم صفر صفر

من و شوهرم تو کربلا تو یه شب باهم خواب دیدیم 

من خواب دیدم یه زن بهم یه بچه داد

اون خواب دیده بود دوتا مرد

ولی همش خواب و خیال بود😢

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚