2777
2789
عنوان

گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 95 پست
یعنی میگید اولی؟ 

مثل روز روشنه که اولی بهتره

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی
عزیزم میشه یکم بگی چه جوری جذبش کردی منم یکی دوست داشتم ولی الان رابطه امون تمام کرد دلم می خواد برگ ...

عزیزم تاپیک قبلیمو بخون در مورد جذب نوشتم .اگه بازم جوابت نگرفتی حتما بپرس ک راهنماییت کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا بد گیر کردم .دومی رو هم دوسش دارم هم دارم سرد میشم ازش .بخدا خیلی سالها که بهش نیاز داشتم راحت ...

خب میدونی، همون حرفی که توی جذب نباید باشه، داری میگی... شاید "نیاز" باعث شد این اتفاق زود تر نیوفته...

ولی خب این همه تلاش کردی واسه جذبش... نمیدونم شاید از مدارش داری بیرون میری... شایدم از فکر به گذشته اس... من میگم دوست داشتن مهمه

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
مثل روز روشنه که اولی بهتره

اره خب .دومی یک زمانی منو نخواست و الانم چون دختره رفته با منه .

هر روز میترسیدم نکنه بیاد و اینم هوایی بشه .

از طرفی از زندگی ای که هی بخوام صرفه جویی کنم خیلی خسته شدم بخدا .

اووووه دستتت بزنين بالاخره يكي پيدا شد كه از خاستگارش سرتر نبوووده😐😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزم تاپیک قبلیمو بخون در مورد جذب نوشتم .اگه بازم جوابت نگرفتی حتما بپرس ک راهنماییت کنم

عزیزم من کامل نخوندم ولی به نظرت این درسته که من هر روز با خودم بگم لون بر می گرده اون پشیمون میشه میاد دوباره چون من الان از طریق شکر گذاری هم شروع کردم ولی نمیدونم ایا از طرق شکر گذاری میشه کسی که میخوام بر گرده یا نه

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
خب میدونی، همون حرفی که توی جذب نباید باشه، داری میگی... شاید "نیاز" باعث شد این اتفاق زود تر نیوفته ...

تنها چیزی که منو به شک انداخته همین دوس داشتنه .

یک چیز دیگه اینکه دومی توی روابط جنسی خیییلی گرمه و من خیلی نه .خواستگارامم درست مثل خودمه

عزیزم من کامل نخوندم ولی به نظرت این درسته که من هر روز با خودم بگم لون بر می گرده اون پشیمون میشه م ...

پشیمون میشه رو نگو، ولی اره... بگو خدا رو شکر الان پیشمه

یه جوری رفتار کن انگار الان با همین

خودتو باهاش تجسم کن

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
بخدا بد گیر کردم .دومی رو هم دوسش دارم هم دارم سرد میشم ازش .بخدا خیلی سالها که بهش نیاز داشتم راحت ...

یعنی دومی بهت گفت کسی رو دوست داره ؟خب دوس داشته مگه مرض داشته دوباره اومده عجب عاشقی بوده 

خدایا داده ونداده ات راشکر
عزیزم من کامل نخوندم ولی به نظرت این درسته که من هر روز با خودم بگم لون بر می گرده اون پشیمون میشه م ...

درخواست بده اخر شب برات کامل میگم .

این جملاتی که گفتی فقط تورو وابسته تر میکنه 

تنها چیزی که منو به شک انداخته همین دوس داشتنه . یک چیز دیگه اینکه دومی توی روابط جنسی خیییلی گرمه ...

به نظرم از خدا نشونه بخواه... 

پشیمون میشه رو نگو، ولی اره... بگو خدا رو شکر الان پیشمه یه جوری رفتار کن انگار الان با همین خودتو ...

اها شما هم از قانون جذب چیزی جذب کردید

میشه یکم برام توصیح بدید من رلم رابطه امون تمام کرده ولی من میخوام بر گرده از توی نت یکم در مورد قانون جذب خوندم ولی خیلی پیچده گفته بود

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨