2777
2789

به کسی که بتونه از آینده چیزی حس کنه اعتقاد دارین که درست باشه حرفش؟ مثلا من تو همین سایت برای رتبه کنکورم از چند نفر پرسیدم یکی میگفت رتبت خیلی بالا میشه و یکی دیگه هم میگفت متوسط یکی دیگه گفت پایین و... خودمم موندم کدومو باور کنم😳😐 به نظر شما درسته حرفاشون🤔🤔

بی صبرانه منتظر یه دختر خوشگل   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا فقط حدس زدن کسی از ی دقه بعدشم خبر نداره

حتی فالگیرا و دعا نویسا

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

اعتقاد ندارم

کسی که بتونه آینده رو ببینه باید وضعش توپ باشه

اکثر این فال بینا و آینده بینا بدبختنو دنبال هزار تومن پول آدمای ساده 

وگرنه مثلا میدید دلار 4 تومنی قراره بشه 20 تومن زندگیشو میفروخت الان کانادا بود نه تو زیرزمین فلان خونه در حال رمالی

ايشالا درمان سرطان كشف بشه