2777
2789
عنوان

بچه ها شما به این چیزا اعتقاد دارین؟ 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 29 پست

اگه اشتباه نکنم امام صادق گفتن که پیشگویان دروغگویانند.

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

من حس ششم قوی هست ولی نه واسه اینچیزااا ...کنکور به میزان تلاش شما برمیگرده پس بااین حرفا ذهنتو مشغول نکن ...یکبار تو یه جمعی همه فال میگرفتن و من عملا معتقد نیستم و خندم میگیره به این چرت و پرتا ..بعد خانم که فال میگرفت برگشت به من گفت شما تا دوسال دیگه شکست میخوری تو کار و تحصیلت و درجا میزنی ..خدا شاهره تو اون دوسال چنان پیشرفتی داشتم که نگو . حرصش گرفته بود 😂😂😂خلاصه این چیزا گوش نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی ها میتونند ولی تعداد شون کمه مث اونهایی ک چاکراشون بازه  

چاکرا چطوری باز میشه با عمل خوب و گناه نکردن فکر کنم 

درسته؟؟

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

خب نتیجش چیشد اخر من ی نفر واسع ی موضوعی آیندمو گف، حدوذا5_6سال بعد اون اتفاق افتاده 

انرژی کلماته، نه پیشگویی 

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
من حس ششمم قویه و معمولا مثلا یه چیزایی رو ک حس میکنم میگم درست درمیاد اما واقعا نمیشه ب این چیزا ا ...

واسع من بگو واسع کارم و ازدواجم لطفا

میخام ببینم نظر شما با بقیه متفاوته

هیچ کس جز خداازاینده خبرنداره بزار برات یه چیز روتعریف کنم یه بارزمانه مجردیم فال گرفتم خانمه ازاون فالگیرایه قهاربودفک کنم فال ورق بود یاقهوه چون هردوشونو گرفتم بهم گفت توبایه مردزن درازدواج میکنی بهش گفتم مگه من احمقم که باهمیچین موردی ازدواج کنم گفت که ایناافکار شماست که توفجنونه قهوه میافته ولی من واسه فاله پاسور رگمو هم میزنم که همش درست درمیاد من الان بایه پسره ماه ازدواج کردم

چاکرا چطوری باز میشه با عمل خوب و گناه نکردن فکر کنم درسته؟؟

چاکرا رو خودت میتونی باز کنی ولی خطر ناکه و خیلی هم طول می کشه مثلا با تمرین کردن یوگا 

ما مث دمینو بهم ضربه میزنیم من ب تو،تو ب اون، اون ب اون دروغ میگه من ب هیشکی نزدم😂
به من میگید کی ازدواج میکنم؟؟

نه ...چون چنین چیزی وجود نداره ..هرکس هم به شما کفت عزیزم هرگز باور نکن...چون امکان اینکه کسی بتونه وقتی شما رو نه میشناسه و نه دیده و نه کانتکتی با شما داشته ..بخواد به شما چیزی بگه صفر درصد هست ...

منم اعتقاد نداشتم ولی امروز چندتا تاپیک دیدم چند نفر میتونستن از آینده بگن و دیدم همه دارن میپرسن منم پرسیدم. ولی جوابا اصلا یکی نبود😂😁

بی صبرانه منتظر یه دختر خوشگل   

اونارو نمیدونم ولی یکی از دوستای خالم همه چیو از گذشته میتونست بفهمه😐😐😐😐

آینده رو بعید میدونم...

ممکنه درست دربیاد ولی فکر نکنم انسان در این حد اختیار داشته باشه

واسع من بگو واسع کارم و ازدواجم لطفا میخام ببینم نظر شما با بقیه متفاوته

ببین عزیزم من علم غیب ک ندارم و درواقع براساس ارتباطی که با طرف پیدا کردم و شناختی ک ازش دارم حرفی رو میزنم 

دیگه اینکه من معتقدم انتظار هرچیزی رو که داشته باشی بهش میرسی برای همینه ک خیلی وقتا پیش گویی ها درست درمیاد

ولی من حس میکنم بزودی توی کارت پیشرفت میکنی منظورم از لحاظ مالی نیستا

حس میکنم به زودی وارد مرحله ای میشی ک واقعا از شرایط کاریت احساس خوشایندی خواهی داشت

درمورد ازدواج هم نظری ندارم امیدوارم که هرچی ب صلاحته پیش بیاد و خوشبخت بشی

زهرا طاهری
ببین عزیزم  من علم غیب ک ندارم و درواقع براساس ارتباطی که با طرف پیدا کردم و شناختی ک ازش دارم ...

درسته عزیزم بستگی ب تلاش خودمون داره همه چی

امیدوارم حست درست باشه😍😍😘😘😘😘