2777
2789
عنوان

زشته بگم حامله ام؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار عزیزم . 

من همه ی دوستام گذاشتن اونم ماه های اول ، بقیه هم کلی ذوق کردیم و کامنتای خوب گذاشتیم . 😍😍😍

یه عکس و متن خوب بذار یادگاری بمونه 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

من با شوهرت موافقم حالا پست اشکالی نداره ولی خداییش این جشنای خبر بارداریو تعیین جنسیتو فلانو اینا خیلی مسخرست من اصلا خوشم نمیاد خیلی لوس بازیه 

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...

خب یک استوری بزار 

برای جشن تعیین جنسیت هم خودتون دونفر و خونواده نزدیک باشید فوقش فیلمشو اینستا استوری کن

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
پست نزار خوشم نمیاد حالا بزار یکم که شکمت بزرگ شد یه عکس دونفره میزاری اما جشنو موافقم البته با خانو ...

اره بعضی خانواده ها واسشون عادی نیست

ولی فکر کنم همین بهترین کار باشه که صبر کنم شکمم بزرگ بشه مرسی

معجزه ی خدا رو دیدم  

خب من اینستام فقط دوستامن برادرخواهرم دخترخاله هام خاله هام بدون هیچ پسری.براهمین راحتم.وقتی باردار شدم عکس دست یه نوزاد گذاشتم نوشتم لحظه شماری برا گرفتن دستات الان اینستام مث یه دفتر خاطرات شده

منم دوس ندارم عکس از حاملگی بزارم پروفایلم یا اینستا

هم روم نمیشه هم نمیدونم از چی میترسم😑😐

تازه از الان دارم ب همههشدار میدم دخترم ب دنیا اومد بدون اجازه ی من عکسشو نزارن پروفایل🤣🤣🤣🤣🤣