2777
2789
عنوان

زشته بگم حامله ام؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار عزیزم .  من همه ی دوستام گذاشتن اونم ماه های اول ، بقیه هم کلی ذوق کردیم و کامنتای خوب گذ ...

منم به همین خاطر می خواستم پست بذارم.ولی فهمیدم همه مثل دوستام خوشحال نمیشن از این خبرا  

معجزه ی خدا رو دیدم  

من ۹ماهمه شوهرم هنو  نذاشته پستی بذارم بهترین جشنم برام گرفت تو تالار ولی خوشش نمیاد از پست ...

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

چرا همه گفتن پست نذار😮😮😮عجیب بود برام

پس اونا که یدونه ژله میخورن استوری میکنن

تا دم خیابون میرن دوغ بخرن استوری میکنن کین 

حاملگیت شخصی نیس بلاخره دنیا میاد چه اشکالی داره یدونه پست بذاری مطمئنا نمی خوای بنویسی فالور های عزیزم من حاملم که زشت باشه

یک متن احساسی برای پسرت یا دخترت احتمالا مینویسی که یادگاری میمونه

خیلی هم قشنگه 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
منم به همین خاطر می خواستم پست بذارم.ولی فهمیدم همه مثل دوستام خوشحال نمیشن از این خبرا     ...

از کجا فهمیدی خوشحال نمیشن!!

مادر شدن و خبر اومدن یه آدم جدید همیشه جذاب و هیجان انگیزه و هیچ وقت لوس و تکراری و بی اهمیت نیست .

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
خب من اینستام فقط دوستامن برادرخواهرم دخترخاله هام خاله هام بدون هیچ پسری.براهمین راحتم.وقتی باردار ...

منم فالوورام همه خانومن.ولی شوهرم میگه مسخرمون می کنن

معجزه ی خدا رو دیدم  
واقعا ؟من الان سک ساله خیلی ناامید شدم.طبیعی باردار شدی گلم ؟ 

اره عزیزم طبیعی باردار شدم.شوهرم تنبلی میکرد و واسه درمان اقدام نمیکرد.یهو متوجه شدم باردارم.یه بارداری پوچم داشتم سال قبل

معجزه ی خدا رو دیدم