2777
2789
عنوان

خانم هایی که بارداری خارج رحمی داشتن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 67 پست
پنجشنبه دوباره از دادم یعنی به فاصله ی یک هفته که عددم شد 9000  حالا باید برم دکتر تا اون موقع ...

به من اولش گفتن ممکنه خارج از رحم باشه، بتا 2000 بود، ولی چیزی دیده نشد، یه هفته بعد بتا 10000 بود، دکتر قبل از سونو گفت خارج از رحم نیست، گفت با این بتا اگه خارج از رحم بود از درد مرده بودی

میشه برای شادی روح پدر عزیزم یه صلوات بفرستی  

من خارج از رحمی بودم اول که حامله شدم  رفتم سونو داخلی گفت حاملگی سالمه ولی بعد افتادم رو لکه بینی ازمایش دادم بتا رو ۵۰۰ بود دوروز بعد اومد رو ۳۰۰ باز ازدوباره سونو داخلی شدم دکتر گفت خارج از رحمه  هر بار که ازمایش میدادم بتا میومد پایین تر تا این که بعد از چند روز امپول ام تی اکس برام زدن و جنین تجزیه شد . من هم پریود شدم ولی دکتر با توجه به سونو میگفت دو ماهته هرچی هم میگفتم یادمه من ماه قبل پریود بودم دکتر میگفت یادت نیست تو ماه قبل حامله بودی الانم دوماهته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز رفتم دکتر یه دکتر دیگه به غیر از دکتر خودم دکتر خودم وقت نمی ده سرش شلوغه بیشور واس هفته بعدبهم وقت  داده گفتم یه دکتره برام سونو واژینال بنویس گفت نمی نویسم خخخخ گفت خارج رحمی نیست بتات خوب رفته بالا پس خارج رحمی نیست اون موقع هم که رفتی سونو خیلی زود رفتی اصلا معلوم نیست چند هفته ام اخه من یازده تیر پری شدم 

سلام عزیزم بله رفتم سونو و خارج رحمی بود متاسفانه فعلا که آمپول زدم تا ببینیم با این آمپول رفع میشه ...

آخی عزیزم متاسفم اصلا ناراحت نباش عزیزم قسمت نبوده انشالله با همین آمپولا دفع میشه و بزودی یه بارداری سالم داشته باشی