الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی توی آزمایش چطوری باید متوجه بشیم اگه افزایشش کم باشه؟
دوسه بار تکرار میکنن نمیدونم دکتر گفت سونگرافی ازرحم میکنن نشون نمیده خارج ازرحمی رو،بعدش من سونگرافی وازمایش دادم منفی بود خود دکتر کیست ریز داری واسم قرص نوشت گفت رفع میشن منم لکه بینی داشتم یدفعه ای خارج ازرحم نباشه
لوله های رحم که عفونت یا انسداد داشته باشه خارج رحمی میشه. چون لقاح همونجوری تو لوله میمونه و نمیره ...
چه ربطی داره من خارج رحمی حامله بودم.دکتر گفت نود درصد بخاطر اسپرم هست.ده درصد بخاطر مشکلات رحم.من رور موعود بتام سی بود.ی هفته بعد شد پنجاه .دارو ندادن از شدت درد زمین گاز میگرفتم خودبخود سقط شد خونریزی فراوون.
چه عجیبه .من ن درد داشتم ن لکه.رفتم سونو بچه رو ندیدن ازمایش خون نوشتن ی هفته عقب انداخته بودم بتا پنجاه بود.خخخخ.یهو خونریزی شروع شد با درد .دردش ی جوری بود انگار داشت ی چیزی پاره میشد تو وجودم