2777
2789
عنوان

خانم هایی که بارداری خارج رحمی داشتن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 67 پست
باید تا فردا صبر کنم فرردا وقت دارم ولی می دونی که اینجور مواقع اصلا زمان نمی گذره 

عزیزم توکلت به خدا باشه ولی بنظر من خارج رحمی نیستی 

درد یک سمت بدن نداری 

لکه بینی یا خونریزی نداری 

بتات هم ماشالله خوب بالاست 

پس یه قرآن بخون دلت آروم شه تا فردا 

ما را هم بی خبر نزار ایشالله خوش خبر باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش منم لکه بینی داشتم  رفتم دکتر سونو ازمایش نوشت انجام دادم کیست ریز داشتم واسم دارو نوشت ک ...

خارج رحم علایم داره. درد و لکه بینی داره و آزمایش بتام مثبت میشه. آزمایش منفی احتمال خارج رحم صفره

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

یعنی توی آزمایش چطوری باید متوجه بشیم اگه افزایشش کم باشه؟

دوسه بار تکرار میکنن نمیدونم دکتر گفت سونگرافی ازرحم میکنن نشون نمیده خارج ازرحمی رو،بعدش من سونگرافی وازمایش دادم منفی بود خود دکتر کیست ریز داری واسم قرص نوشت گفت رفع میشن منم لکه بینی داشتم یدفعه ای خارج ازرحم نباشه

یعنی توی آزمایش چطوری باید متوجه بشیم اگه افزایشش کم باشه؟

هر دو روز باید بتا دو برابر بشه 

مثلا از صد بشه دویست بعد چهار صد 

ولی تو‌هارج از رحمی از صد میشه صدو بیست صدو پنجاه خورده خورده بالا میره 

البته بازم این ملاک کامل نیست چون توی بعضی از خانم ها بتا به نمیتونی آرومی بابا میره ولی بارداری موفقی هم دارن 

لوله های رحم که عفونت یا انسداد داشته باشه خارج رحمی میشه. چون لقاح همونجوری تو لوله میمونه و نمیره ...

چه ربطی داره من خارج رحمی حامله بودم.دکتر گفت نود درصد بخاطر اسپرم هست.ده درصد بخاطر مشکلات رحم.من رور موعود بتام سی بود.ی هفته بعد شد پنجاه .دارو ندادن از شدت درد زمین گاز میگرفتم خودبخود سقط شد خونریزی فراوون.  

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده

چه عجیبه .من ن درد داشتم ن لکه.رفتم سونو بچه رو ندیدن ازمایش خون نوشتن ی هفته عقب انداخته بودم بتا پنجاه بود.خخخخ.یهو خونریزی شروع شد با درد .دردش ی جوری بود انگار داشت ی چیزی پاره میشد تو وجودم

اره بقول تو شرایط ها فرق میکنه  همه موارد مثل هم نیسن

قسمت باحالش اینه ی بار بعدش رابطه داشتم.کاندوم پاره شد.الان حاملم.بلافاصله بعدخونریزی حامله شدم.خخخه قربون خدا برم با حکمتش