من حدس میزنم پسر باشه. یه وقتایی حالم خوبه یه وقتایی سرگیجه شدید و حالت تهوع دارم .زیر شکمم و پهلوهام هم تیر میکشه
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اکثرا بچه پسر حالت تهوع نداره یا خیلی خیلی کمه اونم اوایلش صبح ها
من همش معدم بهم ریختس بیشتر چند بار بالا نیاوردم ولی حالت تهوع دارم
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بیشتر سمت راست شکم حسش میکردم رنگ ادرار روشن سینه راست بزرگتر میشه مدام احساس سرما میکردم سر انگشتام ...
من از ترشی و لواشک اینا بدم میاد
من خیلی تهوع داشتم حتی تو خواب صبح و شب هم نداشت سمت چپ بود رشد موهام زیاد شده بود پوستم چرب شده ...
منم حالت تهوع و سرگیجه زیاد دارم ولی بعضی وقتا کاملا حالم خوبه
باورت میشه هنوز نرفتم 😐منتظرم یه دفعه دوازده هفته بشم
به نظر منکه دختره.من دوتا دختر دارم یه پسر.سر یه دخترم کلا تا روز زایمانم بالا میاوردم وحشتناک.سر یکی دیگشم چندبار بالا آوردم اما حالت تهوعم دائم بود اونم تا روز زایمان.اما سر پسرم اوایلش یکی دوبار حالم بدشد اول صبح همون بود.اگر این حالت تهوعت تا هفته ۱۲ قطع نشد احتمال زیاد دختره.البته میگم فقط احتماله.ولی اکثرا من دیدم اینجورین