2777
2789
عنوان

به داد یع عدد تپلووو برسین

553 بازدید | 54 پست

تورو خدا اگر کسی با وزن بالا هس که تونسته خودشو لاغر کنه به منم بگه من فلک زده بیچاره تپلوووو میخوام که لاعر شم خسته شدم از خودم ای داددددد کمککککک😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه با دکتر رفتم جلو نه با مشاوره با کسی یروز بیدار شدم و اراده کردم . میرفتم پیاده روی بیشتر میوه خوردم دوهفته گوشت و برنج فست فود نخوردم و مدام به خودم امید میدادم اعضای خانوادمم خیلی کمک کردن ‌. پارسال مرداد ماه شروع کردم اواسط مهر از 81 به ۶۵ رسیدم 

هرچی میخوامو دارم ، هرچیم بخوام بدست میارم😊موفقیت من حتمیه ، بهترینا برام اتفاق میوفته . حال دلم خوبِ ومطمئنم آرامشم روزانه افزون میشه 💜💛💙
من نه با دکتر رفتم جلو نه با مشاوره با کسی یروز بیدار شدم و اراده کردم . میرفتم پیاده روی بیشتر میوه ...

آب کرفسم خوردم

هرچی میخوامو دارم ، هرچیم بخوام بدست میارم😊موفقیت من حتمیه ، بهترینا برام اتفاق میوفته . حال دلم خوبِ ومطمئنم آرامشم روزانه افزون میشه 💜💛💙