سعی کن کم کم از غذات کم کنی مثلا روزی ۳ تا قاشق از برنجت کم کن هله هوله و سیرینیو بزار کنار یا اگه هوس داری کم بخور منم خودم اضافه دارم کالری شماری میکنم پیاده رویم خوبه داشته باشی از روزی نیم ساعت شروع کن بعد بیشترش کن اگه یه روز بیشتر خوردی ناامید نشو دوباره ادامه بده
برنامه کرفسو نصب کردم قدم ۱۶۱ بود بهمن ماه ۷۵ بودم بهم ۲۰۲۴ کالری داد که روزانه بخورم ۳۰۰ تا صبحونه ۵۰۰ تا شام ۲۰۰ تاهم میان وعده بقیشم ناهار میخوردم حالا هر هفته که نیم کیلو کم میکردم کالری هامم کم میشد از ناهارم کم میکردم الان کالری هام شده ۱۸۳۳ کالری که باید بخورم نمیگم فست و فود و نوشابه و هله و هوله اصلا نمیخورم میخورم ولی خیلی کم خیلی هم راحت کم کردم اصلا به خودتون سخت نگیرید یدفعه همرو حذف کنید راستی شبا برنج نمیخورم شده یه عادت غذایی واسم
عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)