2777
2789

سلام حدودبیست روزپیش مادرشوهرمن همه فامیلارادعوت کرده بودخونشون بعدهمسرم پارسال پسرعموش عروسی کردومنم یک سال بااوناهمسایه بودم اماحالاشش ماهی هست که اثاث کشی کردم ازاونجااین عروسه خیلی به من حسادت میکنه تامیبینه من یه چی خریدم فوری میگه منم میخام بخرم یادارم بعداون شب من همش تواشپزخونه بودم به مادرشوهرم کمک میکردم اصلابااین عروس حرف نزدم فقط درحدسلام علیک وحرفای معمولی حالارفته خونه به مادرشوهرش گفته که فلانی بهم گفته شوهرتووام گرفته داده به باباش اون چی کارداره وازاین حرفاحالاالان مادرشوهرم بهم گفت که فلانی این حرفومیگفته پشت سرت بنظرتون چیکارکنم؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حرصم دراومده میخام بگیرم خفش کنم شوهرمم خیلی زودعصبی میشه اگه به گوشش برسه هااصلانمیپرسه که من ...

خودتون همسرتونو  با آرامش  در جریان قضیه قرار بدید

قبل ازینکه  از زبون شخص دیگه ای بشنون

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اخه زن عموش مادرشوهرموقسم داه هیچی نگوبه عروست

همین یک کلاغ  چهل کلاغ میشه و رسواییش برای تو میمونه 

برو رو در رو کن آبروت مهمه یا قسم اون

بزرگترین مُشکل دنیا اینه کِه؛آدَمای بِدهکار همیشِه طلبکارن👌
اخه زن عموش مادرشوهرموقسم داه هیچی نگوبه عروست

قسم داده باشه يا نبايد ميگفت يا حالا ك گفته بايد رودرو بشه وگرنه تااخر عمر گردنت ميفته

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️