2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنین💗

84 بازدید | 10 پست
سلام ... من چند وقت هس ک کلا از نظر درونی ارامش ندارم نمیدونم چرا یجورایی انگار عذاب وجدان دارم ۲۲ سالمه و دانشجوام ولی اصلا انقدر این حس زیاد شده درونم ک دوست ندارم با کسی ارتباط برقرار کنم حتی در حد حرف زدن تقریبا کل دوستام هم با این رفتارم از خودم روندم و دور کردم ولی خب دست خودم نیس ک واقعا شرایط و روحیه ارتباط رو ندارم دیگه خسته شدم واقعا ب مادرم هم چن باری گفتم ک اینطوریم ولی خب میگه عذاب وجدان واسه چیو اینا بعدشم غصه میخوره واسه همینم اصن اینجا عضو شدم گفتم بلکه فرجی شه اها از نظر مذهب و عبادت و اینا هم معمولیم و واقعا از خودم ناراضیم حس میکنم ادم پر از گناه و ناپاکیم نمیدونم چرا ... حالا کسی هس ک پیشنهادی دعایی کاری چیزی بلد باشه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اینجور شدی؟؟ هر کسی خودشو بهتر میشناسه..شاید گناهی مرتکب شدی؟؟

والا گناه خیلی بزرگی ک مثلا بگم قطعا ب خاطر اونه ک نه فک نکنم 

مثلا از کارای گذشتم و حتی هر حرف کوچیک و گناه کوچیکی ک کردم هم همش تو ذهنم میاد منظورم از گناه کوچیک گناهایی هس ک تقریبا همه انجام میدن وگرنه حتی یه دروغم گناه کبیرس دیگه

منم مدام ی فکرایی در مورد اطرافیانم میاد تو ذهنم که خودم اصلا دوس ندارم حتی این فکرا بیاد فکرم خسته شده دوسدارم مثل قبل مثلا ده روز پیش بشم و سرحال بشم. من واقعا ادم سرخالی بودم .اگه راه حلی پیداکردی منم بگو.