2777
2789
عنوان

گل مهرم بچه ها ممکنه بعد از تصادف

| مشاهده متن کامل بحث + 16797 بازدید | 172 پست
رگ مصنوعی تا حالا نشنیدم 

یه رگیه ک دقیق نمیدونم از کجا وصل شده ب سمت سرش، فکر کنم از پاش ب سرش وصله دقیق نمیدونم، ولی دکتر گفته بزرگ بشه همزمان این رگه باهاش رشد میکنه بزرگ میشه، اون موقع نوزاد بود الان پنج سالشه هچ‌مشکلی هم نداره

آخه یاسمین عید دنبال بچه ها میدوید بازی میگردد باهاشون اما الان 

ناشکری نکن خدا دوباره دادش بهت همین خودش یه دنیااااس.

طفلی خیلی درد کشیده بهش فرصت بده به خودتم فرصت بده. بجای ناراحتی با دخترت وقت بگذرون و باهاش خووش بگذرون یهو چشمتو بازمیکنی میبینی یاسمین خانومی شده برا خودش اونوق تو خودتو پیر کردی.

تظاهر میکنم به زندگی کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم..من دیدم بچه ای که تو کما بوده حتی تا یکسال نمیتونسته بشینه فقط خوابیده...هیچ تکونی نمیخورده..با کار درمانی گذشت زمان الان عالیه..هیچ اثری از عقب موندگی نداره..راه میره..الان یاسمین جون رو دیدم قیافش که عالیه..اون فقط چشماشو باز میکرد...

عزیزم دختر من مفصله موضوش تصادف کردیم ضربه به سرش شدید بود رفت تو کما 

ماشینهای ایرانی ایمنی ندارند 

اگر ماشین خوب باشه و خارجی این چیزها هم نیست 

لعنت به کسانی که باعث و بانی این مشکلات هستند 

نه  پس وقتی رو به بهبود هست مشکلی نیست  نگران نباش  فقط هم با دکترش مشورت کن& ...

روز اول که اصلا نه میشنوید نه میدید نه هیچ حسی داشت الان اینها برگشته

میشینه

ولی راه نمیره

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

ماشینهای ایرانی ایمنی ندارند  اگر ماشین خوب باشه و خارجی این چیزها هم نیست  لعنت به کسان ...

آخه من تو ماشین نبودم که 

پیاده بودم دخترم بغلم بود ماشین زد بهمون یاسمین از دستم ول شد

روز اول که اصلا نه میشنوید نه میدید نه هیچ حسی داشت الان اینها برگشته میشینه ولی راه نمیره

خوب اون بچه هست توانایی هاش کمتر هست 

به مرور خوب میشه 

خیلی تقویتش کن 

از لحاظ تغذیه حسابی بهش برس 

21ماهشه

اصلن ناراحت و نگران نباش، ب مرور خوب خوب میشه! من خودم دیدم ک دارم میگم اون نوزاد بوده ضربه ب سرش میخوره ضربه مغزی میشه چقدرم تو کما بوده الان خداراشکر سالم سالمه، مثل دختر شما ک هزار مرتبه شکر سالمه

عزیزم دختر من مفصله موضوش تصادف کردیم ضربه به سرش شدید بود رفت تو کما 

میدونم . درجریان بودم. 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
ناشکری نکن خدا دوباره دادش بهت همین خودش یه دنیااااس. طفلی خیلی درد کشیده بهش فرصت بده به خودتم فرص ...

منکه پیر شدم کمرم راست نمیشه دیگه 

روز اول که اصلا نه میشنوید نه میدید نه هیچ حسی داشت الان اینها برگشته میشینه ولی راه نمیره

خوب تو خودت باید خودتوآروم کنی..وقتی خیلی از حساش برگشته قطعا عقب ماندگی ذهنی نداره..راه هم فقط کار درمانی..اون اولش یه نفر میومد کار درمانیش راضی نبودن یه نفر دیگه رو آوردن معجزه کرد..