یه رگیه ک دقیق نمیدونم از کجا وصل شده ب سمت سرش، فکر کنم از پاش ب سرش وصله دقیق نمیدونم، ولی دکتر گفته بزرگ بشه همزمان این رگه باهاش رشد میکنه بزرگ میشه، اون موقع نوزاد بود الان پنج سالشه هچمشکلی هم نداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم..من دیدم بچه ای که تو کما بوده حتی تا یکسال نمیتونسته بشینه فقط خوابیده...هیچ تکونی نمیخورده..با کار درمانی گذشت زمان الان عالیه..هیچ اثری از عقب موندگی نداره..راه میره..الان یاسمین جون رو دیدم قیافش که عالیه..اون فقط چشماشو باز میکرد...
اصلن ناراحت و نگران نباش، ب مرور خوب خوب میشه! من خودم دیدم ک دارم میگم اون نوزاد بوده ضربه ب سرش میخوره ضربه مغزی میشه چقدرم تو کما بوده الان خداراشکر سالم سالمه، مثل دختر شما ک هزار مرتبه شکر سالمه
روز اول که اصلا نه میشنوید نه میدید نه هیچ حسی داشت الان اینها برگشته میشینه ولی راه نمیره
خوب تو خودت باید خودتوآروم کنی..وقتی خیلی از حساش برگشته قطعا عقب ماندگی ذهنی نداره..راه هم فقط کار درمانی..اون اولش یه نفر میومد کار درمانیش راضی نبودن یه نفر دیگه رو آوردن معجزه کرد..