2777
2789
عنوان

گل مهرم بچه ها ممکنه بعد از تصادف

| مشاهده متن کامل بحث + 16776 بازدید | 172 پست

انشاالله که به زودی سلامتی کاملش رو به دست میاره.خب عزیزم طبیعیه،تازه یه بحران رو پشت سر گذاشته،زمان میبره.انتظار نداشته باشید در عرض دو سه ماه مثل قبل بشه.

میدونم خسته شدید اما یاسمین جان الان به مادر قدرتمند و پرنشاطش نیاز داره.

امروز،روز زیارت مخصوص امام رضاست،انشاالله که به حق علی بن موسی الرضا شفای کامل میگیره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از صبح صدبار تو نت زدم  نوشته به هیچ وجه مغز ترمیم نمیشه بچه ممکنه عقب مونده  بشه یا هیچو ...

مطالب نت همشون الکیه من بارها برام پیش اومده چیزی سرچ کردم بعدش ب دکترا گفتم همشون بهم گفتن مطالب نت چرته فقط صفحه پر میکنن

تو مهمونی خوابیده؟خیلی خوبه یادته بی قرار بود من برات دو تا مثال زدم هم پسر عمه خودم و هم پسر عمه شو ...

پس این چیزاییکه تو نت مینویسه چیه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

از صبح صدبار تو نت زدم  نوشته به هیچ وجه مغز ترمیم نمیشه بچه ممکنه عقب مونده  بشه یا هیچو ...

عزیزم دختر منم ۸ سال پیش تصادف کرده مغزش اسیب دیده بعد از کلی دوا دکتر کاردرمانی هنوز خوب نشده

اصلا نخون مطالب تو نتو. ببین امیدوایمان همه جی رو درست میکنه.

تو فقططط با دخترت کار کن دستشو بگیر راه ببر براش واکر بخر ببر کاردرمانی انشاءالله نتیجه کارتو میبینی به زودی.

منم دخترم مشکل داره ینی مادرزادی از همسناس عقبه الان دوسالشه ولی کارای ۱ساله هارو لنجام میده.

من بخدا توکل کردم

تظاهر میکنم به زندگی کردن

عزیزم تا ۳ سالگی آسیب هایی که به مغز وارد میشن خیلی مهمه.

ولی استثنا هم هست.

بستگی داره کدوم قسمت مغز آسیب دیده باشه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
پس این چیزاییکه تو نت مینویسه چیه

چرته منو یادته نازا بودم حتی دکتر میگفت مشکل زنتیکی داری باید ای وی اف با پی جی اس انجام بدی ولی طبیعی باردار شدم بچه هم خدا رو شکر مشکل ژنتیک نداره چقدر پول ریختم تو جیب دکترم ۶ بار ای یو ای اونوقت مشکلم با یه زالو درمانی حل شد

اصلا نخون مطالب تو نتو. ببین امیدوایمان همه جی رو درست میکنه. تو فقططط با دخترت کار کن دستشو بگیر ر ...

نمیدونم بچه های همسن دختر مو میبینم حالم بد میشه میبندم اونا دنبال هم بازی میکنن اونوقت بچه من مثل بچه یکسان به زور میشینه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

همینکه نوشتم مین توقع نداشتهم باش مثل اولش بشه

نه اينو قبول نكن 

تو ياسمين را از خدا گرفتي وقتي همه نااميد بودن خدا اونو دوباره بهت برگردوند 

الان هم بايد سلامتيش را دوباره از خدا بخواهي 

اينكه الان بيحال باشه طبيعيه بجه روزاي سختيو گذرونده 

اما تو نااميد نشو سلامتي كاملشو از خود خدا بخواه 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

عزیزم خدا را شکر که دخترت از کما بیرون اومد . همون خدایی که کمک کرد از کما بیرون بیاد میتونه برات حالشو بهتر کنه .توکل کن به خدا برای خدا هیچ کاری نشد نداره

تو بیا و بمان ... 💜
نمیدونم بچه های همسن دختر مو میبینم حالم بد میشه میبندم اونا دنبال هم بازی میکنن اونوقت بچه من مثل ب ...

الهي بميرم براش 

خوب روزاي سختي گذرونده بچه 😞😞

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي