2777
2789
عنوان

صاحبخونه ي بي انصاف

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 67 پست
باباي منم صاحبخونست اما اصلا سخت نميگيره اجاره رو گفته هرچقد دوست داشتين بدين.باباي من اينهمه راه م ...

چرا خونه باباتو کرایه نمیکنین ؟

بابای به این خوبی داری خو برید همونجا گرایه هم بدبد بابات 

بری خونه مردم سر سال باید پاشی و دوباره اثاث کشی و البته خراب شدن وسایل 

یه چی دیگه :اصلا کار درستی نیس این التماس کردنا یه جور گدایی کردنه دیگه، نداد که نداد خونش خالی می مونه بیشتر ضرر میکنه 

ستاره هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم صاحب خونه هستم و راه نمیام 😐

چیکار کنم هزینه اجاره ای که میگیرم تمامش می‌ره برا قسط ساخت خونه 

منم توقع ندارم کسی باهام راه بیاد همه چیو میگردم در حد بودجه ام پیدا میکنم اینجوری راحت ترم 

بالا رفتن هزینه اجاره ربطی به صاحبخونه نداره اوضاع کشور و تورم و اینا که دست صاحبخونه نیس اون چرا باید به مالش حراج بزنه مشکل از جای دیگه س و ریشه ای ولی زورشون به صاحبخونه میرسه 

عزیزدلم صاحب خونه هام ادمن و دارن تو این شرایط بد اقتصادی زندگی میکنن

بعضیاشون تنها منبع درامدشون همین اجارست

ما خودمون صاحب خونه هستیم متاسفانه کار پدرم شش ماهه تعطیله

تنها در امدمون همین دوتا اجاره ایه ک میگیرم ک واقعا خیلیم نیست

مشکل از جاب دیگست !

پدر منم خيلى راه مياد با مستاجراش چون درامدش زياده و نيازى ب اين اجاره ها ندارهاما ما راه نميايم چون برامون هزار تومنم هزار تومنه باهاش قسط خونمونو ميديم چون ى شهر ديگه خونه ساختيم با بدبختى شما هم هم خدا رو ميخواى هم خرما رو

چرا خونه باباتو کرایه نمیکنین ؟ بابای به این خوبی داری خو برید همونجا گرایه هم بدبد بابات  ...

خونه اي ك بابام اجاره داده شهرستانه

ما تهرانيم

بحث گدايي نيس

ما اصن التماس نكرديم عزيزم

ميگم طرف راه نمياد

اره ميتونى بخارى بزارى بعدشم درجه داره ميتونى كمش كنى خب

اخه بعضیا میگن واحد های وسط به شدت داغ میشه و حتی وقتی خاموشه بازم از خونه های دو طرف گرما بهش میرسه و‌گرم میشه گیج شدم 😂😂😂توی این گرما به فکر سرمای زمستونم 😂😂😂ای خداااا

ممنونم از راهنمایتون

ببخشیدیه سوال دارم  دوستات کسی سیستم گرمایش از کف داشته بعضی ها میگن خیلی داغ میکنه و به درد ...

سلام من خودم ناظر برق ساختمان هستم ولی چون بغییر شوهرم با یه دفتر معماری و عمران همکاری دارم و از سمت اونا میرم نظارت یه اطلاعاتی دارم برات میگم

1.هیچ وقت داخل خونه ای که دروپنجره دوجداره داره بخاری روشن نکنید خطرناکه چند مورد تاحالا تو استان گیلان داشتیم بخاطر رعایت نکردن همین نکته خفه شدن 

3. گرمایش از کف یکی از مطبوع ترین سیستم های گرمایشی حال حاظر هستش و امکان تنظیم دما به وسیله ترومستات های که امکان نصب تو ساختمون هستش وجود داره 

3. متاسفانه تو منطقه ما حداقل استادکار حرفه ای که اینکار رو اصولی و درست انجام بده و عایق بندیش درست باشه خیلی کمه و ترجیحا رادیات پیشنهاد میشه

4. این چیزی هستش که شنیدم و تجربه خودم نبودن برای ساختمانهایی که کفشون قراره پارکت بشه نه کاشی پیشنهاد نمبشه

سلام من خودم ناظر برق ساختمان هستم ولی چون بغییر شوهرم با یه دفتر معماری و عمران همکاری دارم و از سم ...

خیلی ممنونم عزیزم

من خودم دوتا بخاری ژاپنی دارم خودشون سیستم امنیتی دارن و اگه هوا از یه حدی بی اکسیژن بشه خاموش میشن

و غیر اونم هر هشت ساعت به صورت اتوماتیک خاموش میشن تا یاد اوری کنن باید در و پنجره باز بشه و هوا عوض بشه البته در حدی نیست که چیزی حس بشه فقط و فقط به خاطر امنیت این سیستم رو داره 

در کل هم ادمی هستم که از گرما فراریم براهمین میترسم گرمایش از کف خیلی گرم کنه به گفته بعضی از دوستان ...برای همین میگم اگه بشه خاموشش کرد در این صورت میشه اون دوتا بخاری رو روشن کرد

خیلی ممنووونم از همه راهنماییات