2777
2789
عنوان

مادرشوهر بلای جون مظلوم نما

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 47 پست

حالا اینا ک چیزی نیس خانوم انقده طلبکار شده ک نگو انگار ارث باباشو خوردم ..اونجا پیش فامیلاشون میگفت عروسم منو ثبت نام کرده عروسم پول داده بجای من بعد اینکه ناراحت شدم از دستش اونجا هرچی از دهنش در اومد ب مامانم گفت.میگفت پسرم پول داده ک اومدم ن دختر تو .اره من روز دختر 50 تومن ب دخترت پول دادم امسال و فلان .. برگشتنی مامانم گفت از امامزاده ک میرید بیرون خداحافظی نکنید بگید یا امامزاده بازم بطلب ک زود بیایم .. اونجام مادرشوهر کثافتم تیکه شو انداخت برگشت گفت من دعا کردم دیگ هیچ امامزاده ای منو نطلبه همینه ک میگن ادمارو باید توی مسافرت شناخت اینه . منظورش ب من و مامانم بود .. توروخدا بگید من با پرو بازی های این خانوم چیکار کنم .؟بخدا اگه شرایط مناسب داشتیم تا الان 1000 بار از اینجا رفته بودم ولی فقط بخاطر شوهرم تحمل میکنم .. نمیدونید ک سر اینکه اینجا پیشش میشینم چقد تیکه میخورم چقد میگه ک میخام فرشامو عوض کنم ولی وقتی شما برید عوض میکنم همش فقز میگه شما از اینجا برید خونرو اینطور میکنم اونطور میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خصوصیات مادرشوهرمنم همینه و تو یک ساختمونیم با واحدهای جدا ..خیلی رومخه

ما کلا توی یه واحد زندگی میکنیم .. خیلی حسودی میکنه به من . با اینکه اون 44 سالشه و من 18 میخاد مثل جوونا رفتار کنه و لباس بپوشه.. بعضی کاراش خیلی روی موخمه.. واقعا با چنین مادرشوهرایی خدابهمون صبر بده .. من فقط از خدا خاستم هرچه زودتر یا جون منو بگیره یا مال مادرشوهرمو تا راحت شم

سلام عزیزم. ولی من میگم شماکه میبینی این اخلاقشه, چراباهاش اصلاجایی میرید؟اون گفته من نمیام شمارفتی به شوهرت گفتی پول بده بیادوبرردیش! اونوقت نباید ازش ناراحت بشی! ازاین به بعد میفهمی وقتی گفت نمیام خیلی راحت بری خودت

سلام عزیزم. ولی من میگم شماکه میبینی این اخلاقشه, چراباهاش اصلاجایی میرید؟اون گفته من نمیام شمارفتی ...

سلام گلم . اخه اخلاقش یجوریه ک مقصر هم ک باشه زود از ادم طلبکار میشه . مثلا کافیه شوهرم بهش بگه این کارو نکن یا چرا اینجور کردی یا پاتو یکم بکش کنار . فرداش خانوم واسه من قیافه میگیره انگار خون باباشو خوردم . اگه خونه و زندگیم جدا بود بحثش فرق میکرد میگفتم بزا قیافه بگیره بد باشه ولی واقعا توی یه خونه زندگی کردن خیلی سخته واقعا الان میفهمم چه اشتباه بزرگی کردم 

سلام عزیزم. ولی من میگم شماکه میبینی این اخلاقشه, چراباهاش اصلاجایی میرید؟اون گفته من نمیام شمارفتی ...

اخه هر سری میشینه فقط آه و ناله میکنه ک پدرشوهرم هیچ جا مسافرت نبردتش و فلان دوست داره مسافرت بره پول نداره و اینا .. هرچی پول دستش بیاد فقططططط لباس میخره یسره واقعا لباس خریدناش روی موخمه .  یارانه رو ک میریزن همون روز تمومش رو میبره روسری و لباس میخره بعد فرداش میگه میخام برم دکتر پول ندارم از شوهرم پول میگیره

خدا به راه راست هدایتشون کنه اینجور مادر شوهرا رو واقعا نمیدونم چرا بعضی مادرشوهرا به عروسشون به چش ...

والا بخدا مردم مادرشوهر دارن مام داریم والا یه جادوگر به تمام معناس بگذریم ک هروقت منو شوهرم باهم بد میشدیم و دعوا میکردیم از بالشت شوهرم یه دعا پیدا میکردم

اخه هر سری میشینه فقط آه و ناله میکنه ک پدرشوهرم هیچ جا مسافرت نبردتش و فلان دوست داره مسافرت بره پو ...

دیگه مادرشوهره, مادرشوهرمنم آدم خوش سفریه, ولی خب وقتی ببریش باید حتی سوغاتی هم برای بچه هاش بخره شوهرم. خودش تنهایی بره هیچی نمیاره ولی بامااومده بود تمام انواع شیرینای اون شهروخرید ازهرکدوم پنج تابرابچه هاش, بعدم گفت بچه ها گفتن فلان شیرینیش بد بوده, چراازجای معتبرنخریدین! یعنی تااین حد رو دارن... یا مثلاباهاش ون رفتم مسافرت برادر شوهرم و فرستادن ماشین ما, من یه هفته قبل زایمانم مجبورشدم برم صندلیای عقب بشینم با جاریمودخترش... کل اسبابواثاثیه روهم ریختن صندوق عقب ما! دیگه اگه منوبکشن هم نمیرم باهاشون جایی! 

جایی هم بخوایم بریم دیگه نمیگم بهشون تابسوزن

دیگه مادرشوهره, مادرشوهرمنم آدم خوش سفریه, ولی خب وقتی ببریش باید حتی سوغاتی هم برای بچه هاش بخره شو ...

خوب کاری میکنی دیگ مثل من واست درس عبرت بشه جایی نره باهاشون .. حالا یه مشکل دیگه ام اینه ک شوهرم خیلی بچه ننه است .. مثلا مادرش انقد به من توهین میکنه هرکاری میکنه ک ناراحت میشم بعد ازم طلبکار میشن ک چرا ناراحت شدی مخصوصا شوهرم. . وقتی من از مادرش ناراحت میشم اینم میگه منم با مامانت حرف نمیزنم یا نمیرم خونه مامانت .. بخدا دیگ اعصاب نمونده واسم نمیدونم بزارم برم یا خودمو بکشم راحت شم از دستشون

خوب کاری میکنی دیگ مثل من واست درس عبرت بشه جایی نره باهاشون .. حالا یه مشکل دیگه ام اینه ک شوهرم خی ...

شوهرمنم اوایل این مدلی بود, خیلی براش مادرش مقدس بودونمیپذیرفت اشتباه داره, ولی بمرور بهش هربارمیگفتم اگه مامان من این کارو با تو می کرد چه میکردی؟ اونم میگفت دیگه نمیومدم خونتون,گفتم حالامن چه کنم؟ میرفت توفکر, تاجایی که خودش الان میگه نیا, وقتی رفتارشون بده

شوهرمنم اوایل این مدلی بود, خیلی براش مادرش مقدس بودونمیپذیرفت اشتباه داره, ولی بمرور بهش هربارمیگفت ...

البته شوهر منم بدی هایی ک مادرش در حقم میکنه رو میفهمه ولی ب روی خودش نمیاره و مثلا پیش من قبول نمیکنه ک مادرم اینطوره یا اونطور ک من نگم دیدی من راست میگفتم و مامانت با من بده .. اخه قبلا ها ک تازه ازدواج کرده بودم اون اوایل اگ از دستش ناراحت میشدم شوهرم درسته منو قورت میداد میگفت تقصیر توئه ک مامانم اینجور گفته مامانم خوبه چرا تا وقتی تو نبودی این چیزا نبود