2777
2789
عنوان

تاپیک جامع بهداشت و حمام در پریود✌

| مشاهده متن کامل بحث + 4748 بازدید | 161 پست
اشتباه میکنن حمام رفتن هیچ مشکلی نداره زمان قدیم میرفتن تو حمام عمومی مینشستن خطر عفونت بوددواسه هم ...

من میرم ولی کم میرم اون دو سه روز اولو که نمیتونم سرپا وایسم چه برسه حموم😑😑

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث توام اما ضررشو دیدم بهت پیشنهاد میکنم مصرفشو کم کنی

ببخشید میپرسم ولی چه ضرری داشت؟

یعنی برای دوران پریود مصرف نکنیم؟

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 

من از همون سال اولی که پریود شدم تا الان که سالها میگذره همیشه یک روز در میون یه دوش کوتاه گرفتم هیچ وقت هم مشکل کیست و عفونت نگرفتم دوبار اقدام به بارداری کردم هردوبار هم در اولین اقدام باردار شدم من فکر میکنم مشکلات زنانه بیشتر به مربوط بهداشت و ژنتیک و تغدیه است دوش گرفتن هیچ وقت باعث عفونت و کیست نمیشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من یکیو میشناسم میگفت  من از اول روز  پریودم تا  هفت روز حمام نمیرم حتی اگه شپش بزنه تو موهام ،الانم باردار نمیشه دو ساله تو اقدامه مشکل زنانه هم نداره شوهرش هم سالم ،یعنی به خاطر حموم نرفتنشه؟  خودم که از روز دوم میرم ولی سرپایی حموم میکنم نشسته بده 

خدا جون به هر کی انتظار بچه میکشه یه نی نی سالم بده       
من از همون سال اولی که پریود شدم تا الان که سالها میگذره همیشه یک روز در میون یه دوش کوتاه گرفتم هیچ ...

جدا من نمیدونم این فکر دوش نگرفتن از کجا توی سرم افتاده ولی شنیدم و ترسیدم ته دلم واسه همینم تو دوران پریود کم دوش میگیریم ولی الان همه مخالفن و میگن دوش گرفتن مانعی نداره

من یکیو میشناسم میگفت  من از اول روز  پریودم تا  هفت روز حمام نمیرم حتی اگه شپش بزنه ...

واییییی الان دیگ قانع شدم کاملا ربطی نداره😑😑😑

جدا من نمیدونم این فکر دوش نگرفتن از کجا توی سرم افتاده ولی شنیدم و ترسیدم ته دلم واسه همینم تو دورا ...

دوش کوتاه و سرپا مشکلی ایجاد نمیکنه تازه ادم رو سر حالتر میکنه از درد شکم و کمر هم کم میکنه اون قدیم دوش نبود خزینه بود مردم کف حموم مینشستن که در حالت غیر پریود هم ضرر داره چه برسه به پریود که دهانه رحم بازه بخاطر همین تاکید میکردن کسی تو پریود حموم نکنه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
واییییی الان دیگ قانع شدم کاملا ربطی نداره😑😑😑

باور کن تا اینو گفت فهمیدم از بهداشت بدشه ،حتی میگفت فقط با دستمال پاک میکنم بیشتر اوقات،،، منو مسخره میکرد و میگفت یه وقت  نری حموم ها گفتم من که طاقت نمیارم 

خدا جون به هر کی انتظار بچه میکشه یه نی نی سالم بده       
اصلا وحشتناک نیست،،، اگه ازش استفاده کنی، روزی هزار بار خودتو ،،،،، میکنی که چرا زودتر باهاش آشنا نش ...

چند گرفتی عزیزم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
دوش کوتاه و سرپا مشکلی ایجاد نمیکنه تازه ادم رو سر حالتر میکنه از درد شکم و کمر هم کم میکنه اون قدیم ...

اره از همون قدیم مونده و همینجوری رسیده به ما واقعا بعضیا رو که دیگ هفت روز حموم نمیرن و ......نمیدونم چجوری تحمل میکنن

علت اینکه در دوران پریودی کمتر حموم رفت اینه که چون درین دوران دهانه رحم باز میشه و ازون جایی که محیط واژن خاصیت مکشی داره رطوبت و آب و صابون رو به محیط داخل رحم جذب میکنه . آب طبعش سرد و تر هست و باعث سردی و ایجاد بلغم در رحم میشه که زمینه نازایی رو فراهم میکنه . آب و صابون هم چون مواد شیمیایی هستن احتمال عفونت رو بالا میبرن 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
باور کن تا اینو گفت فهمیدم از بهداشت بدشه ،حتی میگفت فقط با دستمال پاک میکنم بیشتر اوقات،،، منو مسخر ...

واییییییی با دستمال اون دیگه واقعا خودش خودشو بدبخت کرده از کثیفی  

علت اینکه در دوران پریودی کمتر حموم رفت اینه که چون درین دوران دهانه رحم باز میشه و ازون جایی که محی ...

منم این رو خیلییییی شنیدم ولی الان اکثر خانوما میگن که مشکلی نداره دوش سرپایی و مشکلیم نداشتن تا الان😑😑😑واقعا نمیدونم دیگههههه