2777
2789
عنوان

تاپیک جامع بهداشت و حمام در پریود✌

| مشاهده متن کامل بحث + 4748 بازدید | 161 پست
عههه منم از پنبه ریز مسافرتی استفاده میکنم 😐😐شما چی استفاده میکنید؟

من پد سايز متوسط ماى ليدى 

يه بار مسافرتى گذاشتم گم شده بود پيداش نميكردم😂😂😂😂

سلام دوستان تيكرم واسه ارامش زندگيمه توروخدا واسم دعا كنيد..تو شرايط خيلى بدى هستم😞😢
کاپ قاعدگی؟میشه بیشتر توضیح بدی

شما مجردی، اگه باکرگی براتون مهمه اصلا نمیتونید استفاده کنید

یه وسیله شبیه فنجون که جنسش از سیلیکون پزشکی هست و‌داخل واژن قرار میگیره، خون قائدگی توی کاپ جمع میشه و‌بسته به شدت خونریزی، چند ساعت یکبار بیرون میارید و تخلیه میکنید و دوباره سرجاش قرار میدید

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم درد میگیره شدیدددد

عزيزم اويشن پودر شده بريز رو يه ليوان اب داغ بخور تلخ و تيزه اما در كمتر از ربع ساعت دردتو خوب ميكنه تضمينيه

سلام دوستان تيكرم واسه ارامش زندگيمه توروخدا واسم دعا كنيد..تو شرايط خيلى بدى هستم😞😢
تو اون دوران و یکهفته قبلش و چند روز بعدش سردیجات نخورید ...لبنیات و ترشی نخورید..مرغ نخورید... ...

من اصلا حال ندارم بلند شم از این چیزا درست کردم خیلیم درد داشته باشم چایی نبات

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 
شما مجردی، اگه باکرگی براتون مهمه اصلا نمیتونید استفاده کنید یه وسیله شبیه فنجون که جنسش از سیلیکون ...

وای چه وحشتناک

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده 😔
منم میرم حموم چون واقعا نمیشه نری بوی عرق و میخوای چیکار کنی تو این گرما من روز سوم ب بعد میرم 

اره توی گرما که بیشتر باید رفت و هر روز لباس عوض کرد اینجوری بهتره

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 
وای چه وحشتناک

اصلا وحشتناک نیست،،، اگه ازش استفاده کنی، روزی هزار بار خودتو ،،،،، میکنی که چرا زودتر باهاش آشنا نشدی

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
دوروز اول که خونریزی زیاده نمیشه حمام برم اما مدام خودمو با ژل میشورم تند تند کل لباسامو عوض میکنم ...

ژل چی ؟ اسمشو و مارکشو میگین؟

من همش مشبک استفاده میکنیم اصلا نمیتونم غیر اون

من اصلا حال ندارم بلند شم از این چیزا درست کردم خیلیم درد داشته باشم چایی نبات

کمپرس آب گرم..

یا پدهای ضد درد و گرم کننده پریود....ک جدید اومده 

ماساژ باروغن گرم سیاهدونه ..ماساژ تخمدان وشکم منظورم هست عالیه..

هر دوسه ساعت پدرو عوض کنیم ..

حمام اب گرم بریم ..

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

من خودم همیشه حموم میرم،یا نیم تنمو میشورم با اب گرم

اصلا ثابت نشده ک حموم رفتن تاثیر منفی داره! همش شایعه اس... بعضیارو ادم میبینه بوی گند فحیع میدن🤢معلومه بوی خون مونده اس! باید نظافتو رعایت کرد دیگه

تو این دوران عسل و شیر گرم،عسل و دارچین،گل گاو زبون دم میکنم میخورم

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
من سه روز اول نمیرم حموم، بعدش میرم واسه دلدردو کمردردمم فقط قرص ارومم میکنه، ن نبات داغ، ن داروها ...

واییییی تومنی یا من تو😂😂😂

واقعا هر دو ساعت پد بسته ای ۱۰ تومن رو عوض میکنید🤔من صب بیدار میشم یکی می زارم تا شب ،موقع خوابم یک ...

عفونت میگیریا! نکن زود ب زود عوض کن!

دونه ای هزار تومن میفته برات،اون گرون تره یا سلامتیت

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
عههه منم از پنبه ریز مسافرتی استفاده میکنم 😐😐شما چی استفاده میکنید؟

واییی من روز دوم و سوم خونریزیم زیاده اصلا اونا جلومو نمیگیره

تو سه روز اول اشتباهه حمام رفتن...چون رحم بازه و اب میکشه وباعث عفونت و کمردرد وشکم درد تو دوران پری ...

اب میکشه ینی چی دقیقا؟!

اصطلاح علمی داره؟! چرا من اینهمه درس خوندم همچین چیزی نشنیدم ک رحم اب میکشه🥴