2777
2789
عنوان

تاپیک جامع بهداشت و حمام در پریود✌

| مشاهده متن کامل بحث + 4748 بازدید | 161 پست
علت اینکه در دوران پریودی کمتر حموم رفت اینه که چون درین دوران دهانه رحم باز میشه و ازون جایی که محی ...

شما خودتون حموم میکنین؟

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 
اره از همون قدیم مونده و همینجوری رسیده به ما واقعا بعضیا رو که دیگ هفت روز حموم نمیرن و ......نمیدو ...

خودش هیچی دیگه عادت کرده اما بنده خدا اون همسر و همکار و مردم داخل اتوبوس و مترو و تاکسی چقدر زجر میکشن  

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش هیچی دیگه عادت کرده اما بنده خدا اون همسر و همکار و مردم داخل اتوبوس و مترو و تاکسی چقدر زجر می ...

وایییییی از همه بیشتر شوهرش  

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 
ببخشید میپرسم ولی چه ضرری داشت؟ یعنی برای دوران پریود مصرف نکنیم؟

گفتم که میتونی بیرون میری یا جاهای ضروری استفاده کنی اما همیشگی نباشه چون راه هوا نداره اونجاهم مرطوبه هم سیاه میکنه همم دکتر رفتم گفتش که زیاد استفاده نکن

اگر متاهل هستید بهترین کاری که در زندگی می تونید برای خودتون انجام بدین که کلا شما رو از دغدغه های بهداشتی دوران پریود راحت کنه خریدن کاپ قاعدگیه

من الان شش ماهه دارم استفاده می کنم

و انگار از شر هیولای پریود راحت شدم

هیچ خبری از نوار بهداشتی خیس و خونی و بدبو نیست. هر وقت دلم بخواد می رم حموم. استخر. هر جوری دلم بخواد می خوابم. هر لباس زیری دلم بخواد می پوشم. درد و گرفتگی های شکمم هم کمتر شده چون قبلا مجبور بودم مدام شرت تنگ بپوشم و حتی کشاله هام زخم می شد و خون میومد

‏"ما میتونیم با هم مخالفت کنیم و همزمان همدیگه رو دوست داشته باشیم، مگر این که مخالفت تو با من، ریشه در سرکوبی که من تجربه میکنم داشته باشه و منکر انسانیت و حق بقای من باشه"‏_جیمز بالدوین
وایییییی از همه بیشتر شوهرش    

شانس بیاره اونم مثل زنش حموم به دور باشه وگرنه بیهوش میشه  

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
گفتم که میتونی بیرون میری یا جاهای ضروری استفاده کنی اما همیشگی نباشه چون راه هوا نداره اونجاهم مرطو ...

سعی میکنم❤

اگر متاهل هستید بهترین کاری که در زندگی می تونید برای خودتون انجام بدین که کلا شما رو از دغدغه ...

میشه دقیقا بگین سایزش چقده؟ینی درد نداره این کاپ

شانس بیاره اونم مثل زنش حموم به دور باشه وگرنه بیهوش میشه    

واقعا ولی احتمالا بعد چندین سال زندگی دیگ عادت کرده بنده خدا😑

منم هر روز تو حموم بودم الانم هیچ مشکلی بجز عفونت جزئی ندارم

چه خوب بعد لیف و....تو حموم داشتین دوران پریود؟

میشه دقیقا بگین سایزش چقده؟ینی درد نداره این کاپ

نه بزرگ بزرگه نه کوچیک کوچیک. تازه تاش می کنی و میذاری که خیلی حجمش کمتر می شه

وقتی داخل بدنه که اصلا حسش هم نمی کنی چه برسه بخواد درد داشته باشه

موقع گذاشتنش هم اگه توی پریودی باشه به دلیل وضعیت ماهیچه ها راحت می ره تو. من خودم از یه کم لوبریکانت هم استفاده می کنم خیلی راحت تر و بی دردسرتر میشه. برای من تا حالا هیچ وقت درد نداشته. و دیگه از چیزی که موقع رابطه وارد میشه که بزرگتر نیست!

‏"ما میتونیم با هم مخالفت کنیم و همزمان همدیگه رو دوست داشته باشیم، مگر این که مخالفت تو با من، ریشه در سرکوبی که من تجربه میکنم داشته باشه و منکر انسانیت و حق بقای من باشه"‏_جیمز بالدوین
نه بزرگ بزرگه نه کوچیک کوچیک. تازه تاش می کنی و میذاری که خیلی حجمش کمتر می شه وقتی داخل بدنه ...

میگم یهو در نمیاد وقتی سرپایی یا زیاد پیاده روی میکنین😐

میگم یهو در نمیاد وقتی سرپایی یا زیاد پیاده روی میکنین😐

وای نه اصلا

من باهاش روز اول پریود رفتم باشگاه

یا یه ساعت و نیم رو تردمیل بودم با سرعت بالا

دیگه پیاده روی و سرپایی بماند

اولا که میدونین ماهیچه های دهانه بسته میشه. اینجوری نیس که باز بمونه اون بخواد بیاد پایین

و خود کاپ مکانیزم عملش اینجوریه که به خاطر سوراخ هایی که لبه ش داره حالت مکش ایجاد می کنه و می چسبه به دیواره ها