2777
2789
عنوان

خاله عاشقم

509 بازدید | 31 پست

خالم چندسال پیش عاشق یک پسری بودخیلی همومیخواستن ولی بجزمامان من هیچکی نمیدونست اون موقع مامان ایناتوروستازندگی میکردن پسره یکبارباداییم کشتی میگیره ومیگه اگه من بردم خواهرتوبایدبدی به من اگه توبردی خواهرمن مال تو چون عاشق بوداین شرطوگذاشت میدونست میبره اون روزپسره بردوقرارش باداییم سرجاش بودتااینکه

یاد سریال افتادم

سر جا حساسش تموم‌ میشه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

کالا ب کالا کردن😕

ی ضرب المثل خارجی هس ک میگه:                                 😏    car  not  R  😏                                      یعنی: "کار که عار نیست"                                                          خارج نرفتید ک بدونید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کالا ب کالا کردن😕

گاو به گاو میگفتن. حالا میگن گل به گل 😂

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭