2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر.منم اینجوری بودم.یه سری کمرم گرفت پاهام فلج شد.وحشتناک بود.رفتم دکترگفت سیاتیکت گرفته.زیاد خم و راست نشو.وسایل سنگین برندار.پله هم بالاپایین نکن.یه کمربندهم داد تا آخرین روز بستمش.اواخر بارداریم هم پادرد شدید داشتم درحدی که ازخواب بیدار میشدم از دردش.به دکترم گفتم گفت منیزیمت کم شده.پودر منیزیم داد خوردم روز دوم دردم ازبین رفت.دو جعبه خوردم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

من الان یک ماهه موقع پاشدن زانو درررررد شدید دارم فک کنم بخاطر قطع کردن ویتامین D باشه چون قبلش نداشتم دکترم گفت دگ لازم نیس بخوری😒

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
دقیقا منم ماه چهارمم...دکتر هیچی نگفت ؟

برو پیش دکترت.خودتو زجر نده.چاره داره.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خیلی درد بدیه

وحشتناکه😭😭😭 دقیقا کجای پاته؟

من وقتی صبح بیدار میشدم نمیتونستم پاهامو روی زمین بزارم 

منم این وضعیتو داشتم حس میکردم بخاطر اینه که پاهام باد کرده هیلی درد داشت راه رفتن

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
دقیقا منم ماه چهارمم...دکتر هیچی نگفت ؟

چندبار ازمایشایی ک انجام دادم کلسیم بدنم کم بود دیتامین دی هم همینطور.داروهاشو مصرف میکردم و میکنم ولی همچنان دارم پادردو.وزنتم نذار زیاد بالا بره چون خیلی فشار میاره ب زانوهات.فک کنم ادمای قدبلند هم بیشتر دچار پادرد میشن توی این دوران

دقیقا ساق پا و زانو

منم دقیقا همین بودم.برو پودر منیزیم بگیر بخور.معجزه میکنه.نترس.واسه بچت مفید هم هست.