2777
2789
عنوان

میدونید چرا بعضی خانوما خیانت میبینن جدا نمیشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2713 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حق داری ناراحت باشی و این همه دلشکسته. اما چیزی ک هست مرد ها کلا تنوع طلبن همه چیو تو همون چن دقیقه رابطه جنسی میدونن. اصلا ب بعد و قبلش فکر نمیکنن. الان اون اصلا نمی‌فهمه ک چیکار کرده ینی عمق فاجعه رو نمی‌فهمه درک نمیکنه. هستن مرد هایی ک پایبندن من بااون دسته کم کاری ندارم. اما الان متاسفانه جامعه داره ب این سمت میره. نمیگم درسته نمیگم عادیه اما حداقل برای دل خودمون هم ک شده باید بپذیریم و سعی کنیم درستش کنیم رابطه مون و با مشاوره و تغییر یه سری رفتارمون. برات آرزوی آرامش و سلامتی میکنم عزیزم َ🌹

حالا من به شوهرم میگم چرا بهم خیانت میکنی؟هر کمبودی دارم بگو جبران کنم برات سر تا پامو میبوسه میگه ...

به خاطر این محبت نمیکنم که احساس میکنم همیشه داره بهم خیانت میکنه و وقتی هم که فهمیدم خیانت کرده دیگه حالم از خودش بهم میخوره چه برسه بخوام محبت کنم اگه یه وقتی هم بهش بگم دوست دارم اصلا از ته دلم نگفتم و الکی گفتم وبهش حسی ندارم فقط به خاطر بچم که میدونم بهم نمیده و جایی و کسی ندارم حالا به غیر از حرفای فامیل  که بدم میاد میگن چرا طلاق گرفتی  به همین دلیل ها نمیتونم جداشم

به خاطر این محبت نمیکنم که احساس میکنم همیشه داره بهم خیانت میکنه و وقتی هم که فهمیدم خیانت کرده دیگ ...

یعنی اصلا دوستش نداری؟

اگه بچتو بهت میداد یا پناه دیگه داشتی از اون زندگی میرفتی؟

پس چرا من با وجود خیانت جنسی شوهرم بازم دوستش دارم

یعنی اصلا دوستش نداری؟ اگه بچتو بهت میداد یا پناه دیگه داشتی از اون زندگی میرفتی؟ پس چرا من با وجو ...

نه واقعا اگه بچمو میداد واذیتم نمیکردواسه طلاق دادن حتی الانم که پناهی ندارم بازم میرفتم چون اصلا نمیتونم فراموش کنم آخه ادم یه بار میبخشه ولی نه چند بارو من میدونم شوهرم درست نمیشه .منم مثل تو شوهر گذشتمو دوست دارم اولا انقد باهم خوب بودیم هر روز صبح بابوس های شوهرم از خواب پا میشدم اون موقع هام اونقد بهش محبت نمیکردم ولی اون خیلی باهام خوب بود ولی نمیدونم چرا بعد به دنیا اومدن دخترم یا شایدم تو حاملگیم هم بهم خیانت کرده ومن ندونستم ،نمیدونم

یعنی اصلا دوستش نداری؟ اگه بچتو بهت میداد یا پناه دیگه داشتی از اون زندگی میرفتی؟ پس چرا من با وجو ...

بعضی وقتا به خودم میگم یه مدت بهش محبت کنم ببینم چه جوری میشه زندگیم ولی نمیتونم دست خودم نیس با خوندن چت هاش با اون هرزه ها همیشه یادش می افتم قلبم درد میگیره و نمیتونم محبت کنم وحتی اگه محبت هم کنم الکیه واصلا حسی بهش ندارم ....دلم میخواد زندگیم درست بشه چون میدونم طلاق عواقب خیلی بدی واسه آینده دخترم هم داره ولی نمیدونم چی کار کنم

نه واقعا اگه بچمو میداد واذیتم نمیکردواسه طلاق دادن حتی الانم که پناهی ندارم بازم میرفتم چون اصلا نم ...

نمیدونم یعنی اون روز میاد منم نسبت به شوهرم متنفر بشم

من همش امیددارم تکرار نکنه

الان یه جلسه رفتیم پیش مشاور

شنبه قراره که سک.س تراپ بریم که علتو ریشه یابی کنه،شوهرم میگه خودمم همکاری میکنم

کلی قسم و آیه خوردم که راستشو به دکتر بگه

نمیدونم یعنی اون روز میاد منم نسبت به شوهرم متنفر بشم من همش امیددارم تکرار نکنه الان یه جلسه رفتی ...

س ک س تراپ چیه.منم دلم میخواد با شوهرم مشاوره برم ولی وقت نداره همش سرکاره خودشم میگه بریم نمیدونم کی وقت میکنه ببره

س ک س تراپ چیه.منم دلم میخواد با شوهرم مشاوره برم ولی وقت نداره همش سرکاره خودشم میگه بریم نمیدونم ک ...

خب برید مشاوره،،وقت چت کردن داره اونوقت مشاوره نداره،،،اصرار کن که برید،شاید مشکلتون حل شد

سک.س تراپ مربوط به مسائل جنسیه

از شوهرم تست میگیره که آیا این کاری که کرده بخاطر تنوع طلبیشه یا کوتاهی از منه و یا ...

دارو میده به امید اینکه درمان بشه

شنبه قراره که بریم..تاپیک میزنم توضیح میدم آیا فایده داشته یا نه

ساعتی ۲۲۰ تومن هزینه شه

چرا عزیزم چی شد ؟طلاق گرفتی

نه ما ماجرامون خیلی فرق میکنه گلم شش ساله هم با هم زندگی میکنیم هم زندگی نمیکنیم فقط بهش اعتیاد دارم وگرنه اصلا حس خوبی به زندگیم ندارم مادرم بخاطر کارای خودش و خانوادش مریض شد خودمم اعصابم خیلی ضعیف شده همش مریض میشم ولی نمیتونم نبودشو تحمل کنم صبح تا شب شب تا صبح با یه ادم رویایی خیالی زندگی میکنم با همین ظاهر ولی یه شخص دیگه با خودش رابطه دارم ولی همش نق میزنه میگه عین پیرزنایی مثل یه زن بیس هفت ساله شور و شوق و گرما نداری همش از هم دوری میکنیم و به هم میپریم

لطفا درخواست دوستی ندید
خب برید مشاوره،،وقت چت کردن داره اونوقت مشاوره نداره،،،اصرار کن که برید،شاید مشکلتون حل شد سک.س ترا ...

والا همونو بگو واسه من وقت نداره

اوکی عزیزم ایشااله مشکلتون حل بشه..تاپیک زدی منم تگ کن بخونم اگه یادت نرفت 

نه ما ماجرامون خیلی فرق میکنه گلم شش ساله هم با هم زندگی میکنیم هم زندگی نمیکنیم فقط بهش اعتیاد دارم ...

میدونم چی میگی درک میکنم زندگی منم یه جورایی این طوریه ایشاالله که مشکلت حل بشه وزندگی خوبی داشته باشی