2777
2789
عنوان

میدونید چرا بعضی خانوما خیانت میبینن جدا نمیشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2713 بازدید | 91 پست

سلام چقدر شوهرت ببخشید بی عقله... چه مرگش بوده اینکار و کرده

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اصلا دوستش نداری؟ اگه بچتو بهت میداد یا پناه دیگه داشتی از اون زندگی میرفتی؟ پس چرا من با وجو ...

چند بار خیانت کرده مگه؟

قبل از بارداریتم ازش دیده بودی چیزی؟

درست زمانی که ناامید میشوی 

خودتو سرزنش نکن که دوستش داری.منم خیانت دیدم.

بچه ندارم.از نظر مالی هم شرایطم بهتر از شوهرم بود

راحت میتونستم جدا بشم ولی نشدم.الانم احساس خوشبختی میکنیم با هم.

همیشه قرار نیست خیانت تکرار بشه.فکرهای بد نکن.ولی حتما پیگیر باش همه مراحل مشاوره انجام بشه

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت

الهی دردش ۵ساله با گوشت و پوستم حس کردم درد داره خیانت درد داره برای پرسیدن دلیلش که چرا اینکار میکنی چرا ادامه دادی چرا داری زندگی جهنم میکنی کتک بخوری درد داره بخاطر دوست دخترهاش بچتو بکشه 😭باز یادش افتادم درد داره پیش همه خورد بشی درد داره زن و شوهرهای رو ببینی با محبت و عشق کنار هم هستن وتو هیچ وقت رنگ خوشی نبینی ..۵سال دردش کشیدم هنوز جدانشدم چون حمایتم نمیکنن و خاک تو سرم که دوستش دارم و اون بی لیاقت ترین آدم تو زندگیمه بخاطر خیانت من نابود شدم و داغون شدم الانم میخوایم توافقی جدا بشیم چون حوصله دادگاه و قانون مزخرف ایران ندارم هیچ قانونی برای زن نیست متاسفانه

منم یه روزی مثل شما بودم خیلی هم به خودم افتخار میکردم همه هم تاییدم میکردن نهایتا جوری روزگار چرخید ...

ولی زندگی همچنان ادامه داره و شما هم همون آدمی. تا زنده ایم برای تغییر فرصت داریم

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
دوران بارداری خیانتش در چه حد بود؟ از آخرین بار که قول داده خیانت نکنه بازم تکرار کرده؟

چندتا از تاپیک هاتونو خوندم

جدای همه لحظات بسیار سختی که دارید تجربه میکنید و واقعا امیدوارم با ارامش و دلخوش ازش بیرون بیاید و دیگه هرگز غبار غم به دلتون نشینه

باید بگم قلم بسیار زیبایی دارید

اخساس رو قشنگ تصویر میکنید جوری که کامل میشه حسش کرد

فرصت کردین حتما روی این تواناییتون کارکنید