2777
2789
عنوان

میدونید چرا بعضی خانوما خیانت میبینن جدا نمیشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2713 بازدید | 91 پست
خیانت جنسی هضمش راحت تره اینکه بفهمی کسی که سالهاست عاشقی عاشق یه دختر دیگه شده غیر قابل هضمه من مرد ...

بله فکر میکنم خیلی سخت تر باشه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
چقد عاشق خودتی؟ چقد ترس از دست دادنتو داره؟ چقد واقعیتو میبینی؟ اعتماد بنفس...... تو با یه حرکت ...

عاشقمه،خودش میگه از این کاری که کردم خیلی پشیمونم،عشقم بهت صد برابر شده،گذشته رو برات جبران میکنم

برا همینه میگم دعا کنید خوب بشه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کشیدم اون میگ ن و من خیانت نکردم انکار میکنه ولی من ک دیدم پیامشو الان دیگ مهم نیست برام بچم مهمه و شوهرم میگم دیگ خیانت نمیکنه ک اگ بکنه میرم و پشت سرمم نگاه نمیکنم منم وختی حامله بودم فهمیدم باعث شد ی هفته بیمارستان باشم پسرم ی ماه زودتر دنیا بیاد نمیزارم دیگ بچم صدمه ببینه

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا
منم کشیدم اون میگ ن و من خیانت نکردم انکار میکنه ولی من ک دیدم پیامشو الان دیگ مهم نیست برام بچم مهم ...

دوران بارداری خیانتش در چه حد بود؟

از آخرین بار که قول داده خیانت نکنه بازم تکرار کرده؟

عزیزم چه با احساس نوشتی 😔😔😔😭😭😭

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

من خیانت ندیدم اما قششنگ او حس دلتنگی واسه اون شوهر غیرواقعی رو میفهمم😞

گاهی که به گذشته مون فک میکنم انگار شوهرم یکی دیگه بوده...دلم یهو خیلی واسش تنگ میشه...

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

خیلی دلم میخواد این مردایی که به زن حامله شون خیانت میکنن رو بکشم . بعد هم بدونید خیانت خیلی خوشمزه اس . اینا ول کن نیستن خودتون رو گول نزنید . 

قلم بر میدارم تا بنویسم شرح زندگی تمام زنانی که روح لطیفشان در برهوت بی عشقی تفتیده شده . تمام زنهایی که هر شب بر بالین دلبندشان نوای محزون تنهایی را سر میدهند . مینویسم برای تمام زنانی که اغوش پر حسرتشان هنوز  در انتظار نوای شادی بخش  اولین گریه ی نوزادیست . 

منم پدر ومادرمو از دست دادم شوهرمم بهم نه یه بار چند بار خیانت کرد و هردفعه فقط گفت معذرت و ببخشیدو این حرفا دیگه تکرار نمیشه اصلا یه جورایی دیگه الان عادی شده برام الانم که بچم تاره به دنیا اومده به خاطر اونم که سده نمیتونم جدا شم ..پستت یه جورایی حرفای دل منه 

خیانت شوهرت هر بار در چه حده؟

یه بار که بچم تازه به دنیا اومده بود از طریق گوشیش فهمیدم با یه زن دوست شده حرفای ...زده بود که من گفتم رابطه هم داشتی باهاش که انکار میکرد میگفت نه فقط چت بود دفعه بعد تازگیا بود کع بازم گوشیشو خوندم دیدم با یه دختر دوست شده بود وقرار بیرون گذاشته بودن وحتی من به دختره زنگ زدم گفتم من زنشم اونم قسم خورد یه دفعه بیرون رفتن و نمیدونسته زن داره.. البته وقتی این دفعه ای رو فهمیده بودم کات کرده بود باهاش .وسری آخر گوشیش که بازم خوندم دیدم یکی از همکارای خانمش بهش ابراز علاقع کرده و گفته ازت خوشم میاد این حرفا من به زنه پی ام دادم که به  شوهر من چرا میگی خوشت میاد ازش زن داره زنه میزد زیر حرفاش وبه من گفت به من تهمت نزن 

خیانت شوهرت هر بار در چه حده؟

البته من هر بار که خیانت کرده به خانوادش گفتم و گفتم دارم به خاطر بچم یه مدت صبر میکنم تا یه کم بزرگ شه این سری آخر شوهرم دست رو قرآن گذاشت قسم خورد و توبه کرد که دیگه خیانت نکنه و سر به راه بشه .هر دفعه هم میگم چرا به من خیانت میکنی میگه تو به من محبت نمیکنی و من کمبود محبت دارم تو به من محبت کن باهام خوب باش

بله متاهلم  از همسر اولم در ۲۱ سالگی به دلیل خیانتش جدا شدم. غرور یه زن زیبا ترین و مهمترین چی ...

منم یه روزی مثل شما بودم خیلی هم به خودم افتخار میکردم همه هم تاییدم میکردن نهایتا جوری روزگار چرخید که هیچی ازم نموند

لطفا درخواست دوستی ندید
البته من هر بار که خیانت کرده به خانوادش گفتم و گفتم دارم به خاطر بچم یه مدت صبر میکنم تا یه کم بزرگ ...

حالا من به شوهرم میگم چرا بهم خیانت میکنی؟هر کمبودی دارم بگو جبران کنم برات

سر تا پامو میبوسه میگه تو بهترینی،هیچ ایرادی نداره از رابطه جنسیمون از همه چی راضیم😐مرض داره خیانت میکنه

خب چرا به شوهرت محبت نمیکنی؟