2777
2789
عنوان

میدونید چرا بعضی خانوما خیانت میبینن جدا نمیشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2713 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخرین بار کی بهت خیانت کرد؟خیانتش در چه حد بود؟

توی عقد.خیانتش هم هر چیزی که فکرشو بکنید بود.مجازی،جنسی

ما مشاور زیاد رفتیم.من فکر میکنم دلیلی اصلیش عدم بلوغ فکر شوهرم تو اون مقطع بود.

خودشم میگه من الان که تو رو شناختم و معنای زندگی متاهلی رو درک کردم هیچ وقت دیگه حتی فکر همچین کاری رو نمیکنم.

ببین دوست من متاسفانه چه بخوایم قبول کنیم چه نه این موضوع تو جامعه ما خیلی زیاد شده

من اصلا موافق اینکه همسرمون خیانتش رو ادامه بده و ما کنارش زندگی کنیم نیستم.ولی اگه تعهد داده ادامه نده و کارهای لازم رو هم انجام داده میشه بخشیدش

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
توی عقد.خیانتش هم هر چیزی که فکرشو بکنید بود.مجازی،جنسی ما مشاور زیاد رفتیم.من فکر میکنم دلیلی اصلی ...

البته اکثرا این افراد به کارشون ادامه میدن

کم پیش میاد بیخیال شن

مخصوصا اینایی که بیشتر از یه بار خیانت کردن

درست زمانی که ناامید میشوی 

عزیزم خیانت خیلی دردناکه و دردناک تر ازاون پایبندبودنت ب اون زندگیه....من ن ی بار، چندبارشوهرم خیانت کرده وهردفعه ابراز پشیمونی میکنه....ولی الان دیگه برام مهم نیست ب خودت زمان بده برا آرامش روحت ....سه ماه طول کشید تا بتونم با این شرایط تطبیق پیداکنم والان خیلی از خودم راضیم.....پیشنهادم ب خانمای سایت اینه ک دنیاتون رو ب اندازه وجود ی مرد کوچیک نکنیدو تا وقتی ک ب فکر رضایت آقایون باشید لذت نمیبرید

🌺اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🌺
البته اکثرا این افراد به کارشون ادامه میدن کم پیش میاد بیخیال شن مخصوصا اینایی که بیشتر از یه بار ...

نمیدونم واقعا.قضاوت سخته.تاپیک های منو ببینید متوجه میشین من هنوزم هرازگاهی به شوهرم شک میکنم

و از راههای مختلف چکش کردم ولی چیزی ندیدم

شایدم آومها بتونن عوض بشن.البته امیدوارم

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
توی عقد.خیانتش هم هر چیزی که فکرشو بکنید بود.مجازی،جنسی ما مشاور زیاد رفتیم.من فکر میکنم دلیلی اصلی ...

یعنی بنظرت شوهرت مشاوره رفته مشکلش حل شده؟

بنظرت ماهم مشاوره بریم مشکلمون حل میشه؟

از عقدت چه مدت گذشته؟

یعنی بنظرت شوهرت مشاوره رفته مشکلش حل شده؟ بنظرت ماهم مشاوره بریم مشکلمون حل میشه؟ از عقدت چه مدت ...

نمیگم حتما به خاطر مشاور بوده.ولی بی تاثیر نیست

شاید به خاطر عذاب وجدان هایی که بهش دادم باشه

ولی شما حتما مشاور برو

حق طلاقتم بگیر 

الهی بمیرم😔😔😔

میدونی چرا 

چون گاهی نه راه پس دارن نه راه پیش

مثلا یکی مثل من اگه خدای نکرده خیانت ببینم کجا رو دارم که برم

با دو تا بچه مخصوصا بچه اولم که مشکل داره کجا میتونم برم

کی من و بچه های من و بازم مخصوصا پسر بزرگم رو نگه میداره

پس یکی از عللش همینه که بعد از طلاق و جدابی آواره میشن و جایی رو ندارن که برن و مجبورن تحمل کنن و بسوزن و بسازن😔😔😔

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

دقیقا اون حرفی ک گفتی خیانت شبیه مرگه خاهرمم خیانت دید همین حرفو زد گف همش فک میکنم مرده از دستش دادم. فقط و فقط گریه میکرد

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔

من اولاش خیلی حالم بد بود.حتی چند روزی تنهایی رفتم مسافرت.همش به فکر تلافی بودم.

بعد حق طلاقم رو گرفتم.مشاور هم رفتیم.هنوزم گاهی میرم

الان چهار سال از اون موضوع میگذره سه ساله عروسی کردیم

یعنی اصلا دوستش نداری؟ اگه بچتو بهت میداد یا پناه دیگه داشتی از اون زندگی میرفتی؟ پس چرا من با وجو ...

شما استقلال روانی نداری 

اسم این عشق نیست ... 

با این اسمی که روی ضعفت گذاشتی می خوای خودت و غرورت رو راضی کنی 

البته قصدم سرزنش نیست 

فقط خواستم واقعیت رو بگم