2777
2789
عنوان

میدونید چرا بعضی خانوما خیانت میبینن جدا نمیشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2713 بازدید | 91 پست

خاهر من جاریمه و دوتا بچه داره ازدواج دومشه و بچه اولش از شوهر اولشه خانوادمونم ک پشتش نیستن چجوری طلاق بگیره و بره مهر طلاق دوم بخوره تو شناسنامش؟؟خودش داره کار میکنه و سرشو با کارکردن گرم کرده

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔

استارتر عزیز واقعا ناراحت شدم و امیدوارم حالت بهتر شه ولی من شخصا درک نمیکنم اونایی که شوهرشون خیانت میکنه ولی جدا نمیشن.شوهرمو خیلی دوس دارم‌و عاشقشم،تا حدی که اگه بازم به دنیا بیام،انتخابش میکنم،ولی اگه بهم خیانت کنه همین عشق به نفرت تبدیل میشه و من یک دقیقه هم نمیتونم باهاش بمونم...

اگه زنی به شوهرش خیانت کنه،آیا مردها هم میتونن ببخشن و ادامه بدن؟ خیلی بعید میدونم و ندیدم تاحالا.بنظر من تو این مورد فرقی نداره طرف زن باشه یا مرد.خیانت خیانته،و جنسیت خائن،نباید تایین کننده ی این باشه که خیانتش قابل بخششه یا نه. این نظر منه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه از همسرم خیانت ببینم قطعاااااااا بهش خیانت میکنم و بعد جدا میشم.برامم مهم نیس مردم چی میگن،ذره ای برام مهم نیس.زندگی خودمه و خودم تصمیم‌میگیرم.تلافی میکنم صد در صد.خودشم اینو میدونه.

استارتر عزیز واقعا ناراحت شدم و امیدوارم حالت بهتر شه ولی من شخصا درک نمیکنم اونایی که شوهرشون خیانت ...

من این سوال رو بارها از شوهرم پرسیدم که اگر من این کار رو کرده بودم چیکار میکردی؟گفت خیلی سخت بود ولی میبخشیدم

حتی یه بار بهش گفتم این کار رو کردم ببینم عکس العملش چیه

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
من این سوال رو بارها از شوهرم پرسیدم که اگر من این کار رو کرده بودم چیکار میکردی؟گفت خیلی سخت بود ول ...

شوهر من که میگه فقط خفت میکردم و قلم پاتو خورد میکردم 😕

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
درسته شاید یه عده ای ببخشن ولی ۹۸٪ خانوما میبخشن و شاید فقط ۲٪ آقایون بنظرم

منظور از ببخشش فقط ظاهری مگه نه ؟مگه میشه از ته دل بخشید و دل آدم آروم بگیره

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
نه اتفاقا میگن خیلی تلخ وگرون تموم میشه

اگه اینطوریه چرا باز ادامه میدن . 

قلم بر میدارم تا بنویسم شرح زندگی تمام زنانی که روح لطیفشان در برهوت بی عشقی تفتیده شده . تمام زنهایی که هر شب بر بالین دلبندشان نوای محزون تنهایی را سر میدهند . مینویسم برای تمام زنانی که اغوش پر حسرتشان هنوز  در انتظار نوای شادی بخش  اولین گریه ی نوزادیست . 
استارتر عزیز واقعا ناراحت شدم و امیدوارم حالت بهتر شه ولی من شخصا درک نمیکنم اونایی که شوهرشون خیانت ...

دقیقا منم همین حرفارو قبلا به بقیه میگفتم

انشالله هیچوقت به سر هیشکی نیاد که درک کنه

منظور از ببخشش فقط ظاهری مگه نه ؟مگه میشه از ته دل بخشید و دل آدم آروم بگیره

من هنوز باورم نمیشه شوهرم این کارو کرده

آخه خیلی خوبه،خیلی مهربونه،دلش نمیاد به من تووو بگه

همش دروغاشو با خودم بالا پایین میکنم سعی میکنم باورش کنم

دقیقا منم همین حرفارو قبلا به بقیه میگفتم انشالله هیچوقت به سر هیشکی نیاد که درک کنه

من شخصیتم یه جوریه که اگه حرفی بزنم واقعا عمل میکنم.هیچ پابستگی به شوهرم ندارم.عاشقشم زیاد ولی کسی که دل منو بشکنه لیاقت منو‌نداره.الان بدونم خیانت کرده با داشتن به بچه هم جدا میشم

من اگه از همسرم خیانت ببینم قطعاااااااا بهش خیانت میکنم و بعد جدا میشم.برامم مهم نیس مردم چی میگن،ذر ...

خیانت کردن به این راحتیا نیست،،،من خیلی تلاش میکنم خیانت کنم ولی نمیتونم،،حس میکنم کسی که بدونه من شوهر دارم بازم باهام در ارتباط باشه یه لجنه،،و من نمیتونم شخصیت خودمو در حد یه لجن پایین ببرم

خیانت کردن به این راحتیا نیست،،،من خیلی تلاش میکنم خیانت کنم ولی نمیتونم،،حس میکنم کسی که بدونه من ش ...

شاید راست میکی ولی من من متاسفانه انتقام میگیرم،نشون میدم حالا که‌اینقد برای تو راحت بوده این کار،برای من راحتتره...

برات آرامش میخوام عزیزم،انشالاه بواش یواش بتونی کنار بیای یا فراموش کنی😔