dokhtaretanhayeshab مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 2844 عنوان کسی هست با مشاوره رفتن اخلاقش درست شده 312 بازدید | 26 پست در حال طلاق بودیم که رفتیم پیش مشاوره از اون روز به بعد شوهرم اخلاقش بهتر شد یعنی امیدی هست همینطو خوب بمونه یا واسه یه مدتهشما کسیو میشناسید مشاوره کمکش کرده باشه 1398/05/02 | 11:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلین75 عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 6536 جلساتو ول نکنید ایشالا بهتر میشه عزیزم برسه روزی که منم تیکر بزنم
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5076 منخودمو عوض کردمخیلی هم پشیمونم که چرا انقدر دیر رفتمکاش از اول زندگیم میرفتم که خیلی روزا رو از دست نمیدادم الکی گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
سلین75 عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 6536 خیلی از مشکلات از نااگاهی و روان مریضمونه وقتی نسبت بهش اگاهی پیدا کنیم بهتر میشه عزیزم برسه روزی که منم تیکر بزنم
سلین75 عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 6536 من خودمو عوض کردم خیلی هم پشیمونم که چرا انقدر دیر رفتم کاش از اول زندگیم میرفتم که خیلی روزا رو ... منم خیلی دوستدارم برم از مشاور کمک بگیرم اما همسرم مخالفه برسه روزی که منم تیکر بزنم
dokhtaretanhayeshab مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 2844 من خودمو عوض کردم خیلی هم پشیمونم که چرا انقدر دیر رفتم کاش از اول زندگیم میرفتم که خیلی روزا رو ... منم مثل تو پشیمونم که چرا دیر رفتم
dokhtaretanhayeshab مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 2844 منم خیلی دوستدارم برم از مشاور کمک بگیرم اما همسرم مخالفه سعی کن ببریش خیلی حرفاشون تاثیر گذاره
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5076 منم خیلی دوستدارم برم از مشاور کمک بگیرم اما همسرم مخالفه مردها اصولا با تغییر مشکل دارنحالا تغییر هرچی که باشه فرق نداره، ازش میترسنمن اول خودم رفتم بعد که دید من عوض شدم از ترس اینکه زندگیمون از هم نپاشه خودشم باهام همراه شد، هرچند که تا اخرش نیومد 😕 گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
سلین75 عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 6536 سعی کن ببریش خیلی حرفاشون تاثیر گذاره خودمم به مشاوره احتیاج دارم اصلا بچگی سختی داشتم ،الان شرایط مالیمون خیلی وخیمه یذره بهتر بشیم خودم میرم قبل بچه دار شدن حتی اگه اون نیاد شاید من بتونم کمکش کنم تو یه سری چیزل برسه روزی که منم تیکر بزنم
dokhtaretanhayeshab مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 2844 مردها اصولا با تغییر مشکل دارن حالا تغییر هرچی که باشه فرق نداره، ازش میترسن من اول خودم رفتم بعد ... خودشو اصلاح کرد یا باز همون اخلاق قبلش سرجاشه
سلین75 عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 6536 مردها اصولا با تغییر مشکل دارن حالا تغییر هرچی که باشه فرق نداره، ازش میترسن من اول خودم رفتم بعد ... بله نمیدونم چرا همشمفکر میکنن ما میخوایم تغییرشون بدیم برسه روزی که منم تیکر بزنم
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5076 خودشو اصلاح کرد یا باز همون اخلاق قبلش سرجاشه خیلی عوض شدکه احساس میکنم تغییر اون بخاطر تغییر خود منه گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
سلین75 عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 6536 منم مثل تو پشیمونم که چرا دیر رفتم خوشحالم برات که فرصتشو پیدا کنی قبل اینکه دیر تر بشه برسه روزی که منم تیکر بزنم
dokhtaretanhayeshab مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 2844 خودمم به مشاوره احتیاج دارم اصلا بچگی سختی داشتم ،الان شرایط مالیمون خیلی وخیمه یذره بهتر بشیم خودم ... خودت بگی فایده ندارهفکر میکنه حرفا رو الکی داری میگیمشاور فرق دارهان شاءالله بتونی زودتر بری