2777
2789
عنوان

کسی هست با مشاوره رفتن اخلاقش درست شده

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 26 پست
بله نمیدونم چرا همشمفکر میکنن ما میخوایم تغییرشون بدیم 

چون جامعه ما همیشه مردها رو طوری نگاه کرده که انگار بی نقص هستن، باور اینکه اشتباه میکنن و حق باهاشون نیست خیلی براشون سخته

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت بگی فایده نداره فکر میکنه حرفا رو الکی داری میگی مشاور فرق داره ان شاءالله بتونی زودتر بری

ن دراون حدم نیست همسرم حرف گوش میده ولی یذره سخت من خودمم رفتارم یذره مشکل داره کنترل عصبنیتمو ندارم از لحاط رفتار خودم میگم شاید بتونم با رفتار درستم به همسرم کمک کنم چون اسیب دوران کودکی داره

برسه روزی که منم تیکر بزنم
چون جامعه ما همیشه مردها رو طوری نگاه کرده که انگار بی نقص هستن، باور اینکه اشتباه میکنن و حق باهاشو ...

بله متاسفانه خانواده هم خیلی مهمه ،من فعلا تو یسال اول زندگیم خیلی بهم سخت گذشته یبار که داشت زندگیم بهم میریخت ،دوبار کتک کاری شد

خودت بگی فایده نداره فکر میکنه حرفا رو الکی داری میگی مشاور فرق داره ان شاءالله بتونی زودتر بری

البتع کلا شخص سوم روهمه یه تاثیر دیگه داره ولی من برم مطمینا رو اونم تاثیر میزارم و راغب میشه بیاد فقط الان شرایط مالیشو ندارم دلم نمیاد اذیتش کنم. چون خودم شاغل نیستم

بله متاسفانه خانواده هم خیلی مهمه ،من فعلا تو یسال اول زندگیم خیلی بهم سخت گذشته یبار که داشت زندگیم ...

من بخاطر عدم مهارت خودم سالای اول زندگیم خیلی سخت گذشته، خیلی تلخ گذشت، و متاسفانه هنوزم اثراتش هست . میدونی خانومی، وقتی پایه رو کج بزاری درست کردنش خیلی سخت میشه، نزار همسرت به روشهای غلط عادت کنه، تا اول راهی درست کن همه چیو، زن خیلی تواناست و مدیر واقعی خونه ست، البته اینو هیچوقت به همسرت نگو، بزار فکر کنه کنترل زندگی دست خودشه

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
من بخاطر عدم مهارت خودم سالای اول زندگیم خیلی سخت گذشته، خیلی تلخ گذشت، و متاسفانه هنوزم اثراتش هست ...

اره عزیزم قبول دارم من خیلی اذیت شدم واقعا بیین درحدی که. وضعمون بهتر از الان بود ولی اصلا بهم پول نمیداد دور از جون جون میکند انگار برای من خرج میکرد حتی سرش یبار کتک خوردم دندم شکست کلا شیش ماه بود عروسی کرده بودم ،ولی الان بعد گذشت چند گقت یکم اصلاح رفتار خودم یکمم. تغییر خودش فقط کافیه لب تر کنم حتی اگه نداشته باشه هم جورش میکنه بهم میده. برام لباس میخره این ماه 300تومن خورد خورد پس انداز کردم شهریه دانشگاهمو راحت ریخت و کلمه ای حرف نزد ولی بار اول دوماه بعد عروسیمون کلی سرکوفتم زد و دعواو..... الان خیلی بهتر شده  خداروشکر اما من کم حرف تر شدم و یذره فرورفتم توخودم حتی باششگاهم نمیزاشت برم میگفت ندارم ،الان شهریه باشگاه میده یذره ام روش میزاره میده میگه.مال خودت قبلا برای خودش فقط لباس میخرید برای من اصلا فقط عید خرید کردم تگ این یکسال ولی این سری برای خودش رفته بود خرید برای منم یه شلوارک ست باخودش و یه تیشرت خریده بود چون باشگاه وزن کم کردم ولی اوایل بهم میگفت بیتشر از حدت مایه گذاشتم برات خونه مامانت چی بودی

اره عزیزم قبول دارم من خیلی اذیت شدم واقعا بیین درحدی که. وضعمون بهتر از الان بود ولی اصلا بهم پول ن ...

خداروشکر میکنم که آرومتر شده زندگیتون

اینکه مردها وقتی از نظر مالی تو تنگنا قرار میگیرن و بداخلاق میشن طبیعیه، شما سعی کن اگه فرصت مشاوره نداری صحبتهای دکتر هلاکویی رو گوش بدی. خودت تغییر کن عزیزم، همسرت که هیچ،دنیات عوض میشه.

مرداها فقط با یه روش اروم میشن، احترام و قدردانی. اینو تو دعواهاتون یادت نره.

خداروشکر میکنم که آرومتر شده زندگیتون اینکه مردها وقتی از نظر مالی تو تنگنا قرار میگیرن و بداخلاق م ...

باور کن اون موقع دستش خیلی بازتر بود هیچ قسطیم نداشتیم چون عروسیمون خیلی ساده بود و کم خرج الان پنجاه میلیون زیر قرضه ،هم ماشین خریدیم هم یه زمین شریکی ،ولی الان اخلاقش خیلی بهتره ،فکر کن چجوری منو زد که دندم شکست و تا یک.ماه نمیتونستم روی پهلوم بخوام ولی خدا انگار به من یه صبر عجیب عطا کرده که. نزاشتم این دعواها از درخونمون بیرون بره همیشه هم همه حتی خانواده خودم بهم حسادت میکنن 

خداروشکر میکنم که آرومتر شده زندگیتون اینکه مردها وقتی از نظر مالی تو تنگنا قرار میگیرن و بداخلاق م ...

اره دقیقا ،کلید مردو دارم گوش میدم الان خیلیم اهل مطالعه هستم، همسرم دید گاقعا افسرده دارم میشم گفت برو باشگاه.خودششم لباسمو خرید ، دید که چقد ذوق کردم انگاز خودشم خوشش امده الان میگه سعی کن بری بدنسازیم کار کنی بهتر بشی چون من به ورزش و فعالیت و کلا بیرون از خونه علاقه دارم ،من خودم مادرم 20سال افسرده بود تو یه خونه با دوتا پسر 8_10سال از خودم بزرگتر بزرگ شدم همراه یه خاله اوتیسمی خودت تصور کن دیگه چی بروزم اومده  چقد اسیب دیدم چقد نیاز به حمایت دارم و کمبود

اره دقیقا ،کلید مردو دارم گوش میدم الان خیلیم اهل مطالعه هستم، همسرم دید گاقعا افسرده دارم میشم گفت ...

عشق و آرامش زندگیتون پایدار عزیزم

این راه خیلی سخت و پر پیچ و خمه، همینجوری محکم و پر انرژی ادامه بده 💪🏻