2777
2789
در ضمن ما کلینیک روانشناسی کودک هم داریم به مدیریت آقای دکتر مظفر که توی تی وی برنامه زنده دارن در ص ...

چه خوب

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنامه نویسی که کار بلد باشه همه جای دنیا بازار کار داره حتی تو خونه اش اما با نرم افزار خوندن برنام ...

من تازه دیپلم گرفتم سنم 28

به نظرت دیر نیست برای یاد گرفتن برنامه نویسی 

برم دنبالش ،؟

ببخشید ها منظورت اینه حتما دانشگاه نرم افزار خوندن لازم نیست جدا هم می تونم برنامه نویسی یاد بگیرم میشه لطفا کمک کنی به قران موندم 

؟؟؟؟برم دنبالش دیر نیست ؟

هزینه اش چقدره؟ هر ترم چند جلسه است؟

کلاس ها به صورت ماهانه هستش شیفت صبح که هر روز و روزی ۴ ساعته هزینش ۶۵۰ تومن در ماه

شیفت ظهر که سه روز در هفته و هر جلسه ۳ ساعته هزینش ۳۲۵ تومن در ماه هستش

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
آره عزیزم ولی به نظرم حقوق هر فرد یه چیز کاملا شخصیه، دلیلی نداره بپرسیم ، اونوقت طرف اگه نخواد بگه ...

بله عزیزم ولی این در صورتیه که اونم از ما نپرسه ولی ما همیشه راستشو میگیم تازه اون تو خصوصی ترین مسائل زندگی ما سرک میکشه و قضاوت میکنه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود/تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود  
کلاس ها به صورت ماهانه هستش شیفت صبح که هر روز و روزی ۴ ساعته هزینش ۶۵۰ تومن در ماه شیفت ظهر که سه ...

ممنون عزیزم

خدمت میرسم

آموزشگاه بلدم

مال خودته؟

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
من تازه دیپلم گرفتم سنم 28 به نظرت دیر نیست برای یاد گرفتن برنامه نویسی  برم دنبالش ،؟ ببخشی ...

عزیزم باید یه زبان برنامه نویسی رو امتحان کنی ببینی خوشت میاد یا نه. با کلاس رفتن برنامه نویسی یاد نمیگیری. باید کارش رو دوست داشته باشی هی تمرین کنی  مدل فکر کردنت رو مطابق برناهمه نویسی کنی تا یه برنامه نویس خوب بشی. چهار سال هم لیسانس اش رو بگیری تا وقتی که کار نکنی توش و زحمت نکشی برنامه نویس نمیشی. من خیلی ها رو دیدم که با اینکه رشته دانشگاهشون بوده اما دوستش نداشتن و برنامه نویس هم نشدن آخرش. 

واژه ترشیده برای دورانیه که زنها هنری جز شوهر کردن نداشتن! برای یک زن توانمند امروزی  ازدواج صرفا یک گزینه هست نه هدف