2777
2789
برنامه نویسی اندروید  برنامه نویسی وب  فرانت اند  مثل سی اس اس یا اچ تی ام ال یا انگ ...

خوب اینا رو یاد گرفتم چطور کار پیدا کنم ؟ من تو انیمیشن خیلی پیشرفت کردم چند تا نمونه کار در حد صدا و سیما دارم الانم دارم یکی دیگه می سازم راهی نمی شناسین بفروشمش ؟ یا با جایی کار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۳ سال دوست داشتی پیج اینستامون رو ببین از فعالیت بچه ها ویدیو گذاشتم Simia_international_academ ...

عزیزم دخترم از من جدا نمیشه 

حداقل اوایل 

من میتونم باهاش باشم؟

من دنبال همچین جایی هستم

چون نمیخوام آسیب ببینه

چند روز در هفته است؟

من پونک میشینم

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
خوب اینا رو یاد گرفتم چطور کار پیدا کنم ؟ من تو انیمیشن خیلی پیشرفت کردم چند تا نمونه کار در حد صدا ...

تو سایت های فری لنس دنبال پروژه بگرد 

یه سایت ایرانی هم هست که الان یادم نیست یه گوگل کن پیدا میکنی سایتشو 

در آمدش خیلی بد نیست مهم تجربه و سابقه کارش هست که کمک میکنه بعدا کار بگیری 

واژه ترشیده برای دورانیه که زنها هنری جز شوهر کردن نداشتن! برای یک زن توانمند امروزی  ازدواج صرفا یک گزینه هست نه هدف
بچه ها الان منشی ها توی تهران همینه حقوقشون ما هم تو آموزشگاهمون ۳ تا منشی داریم که حقوقشون ۲ تومنه ...

آره دقیقن تازه دوتومن چیزی نیست که ما یکی از آشناهامون منشی یه دکتره چشم  6  تومن میگیره نزدیکه 10 ساله یا بیشتر داره کار میکنه  

خوب اینا رو یاد گرفتم چطور کار پیدا کنم ؟ من تو انیمیشن خیلی پیشرفت کردم چند تا نمونه کار در حد صدا ...

مثلا این سایت 

https://ponisha.ir/

واژه ترشیده برای دورانیه که زنها هنری جز شوهر کردن نداشتن! برای یک زن توانمند امروزی  ازدواج صرفا یک گزینه هست نه هدف
تو سایت های فری لنس دنبال پروژه بگرد  یه سایت ایرانی هم هست که الان یادم نیست یه گوگل کن پیدا ...

اگه یه راهی پیدا میشد با انیمیشن درامد داشته باشم عالی میشد چون انیمیشن رو خیلی بیشتر از برنامه نویسی دوست دارم 

عزیزم دخترم از من جدا نمیشه  حداقل اوایل  من میتونم باهاش باشم؟ من دنبال همچین جایی هست ...

بله اوایل بچه های وابسته همراه مادرشون هستن. کلاس های شیفت صبحشنبه تا چهارشنبه ۸.۵ تا ۱۲.۵

شیفت ظهر روزهای زوج ۲ تا ۵

آموزش غبر مستقیم زبان مانند زبان مادری به وسیله بازی قصه گویی فلش کارت پوستر انیمیشن 

اتاق بازی هم داریم که یک ربع در روز بچه ها میرن اونجا

کارگاه های عملی آشپزی نقاشی روی پارچه و.... هم داریم

همه فعالیت ها به زبان انگلیسی هستش و تمرکزمون روی اسپیکینگ و لیسنینگ هستشبعد ازذشت سه چهار ماه بچه ها میتونن به راحتی صحبت کنن

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
والا دلیلی نداره دروغ گفتن

آره عزیزم ولی به نظرم حقوق هر فرد یه چیز کاملا شخصیه، دلیلی نداره بپرسیم ، اونوقت طرف اگه نخواد بگه مجبور میشه دروغ بگه. به نظر من اینکه یکی بپرسه حقوقت چنده، مثل اینه که بپرسه چرا مجردی یا شوهر نمیکنی یا معدلت چنده در همین حد سوال بدیه

عزیزم دخترم از من جدا نمیشه  حداقل اوایل  من میتونم باهاش باشم؟ من دنبال همچین جایی هست ...

در ضمن ما کلینیک روانشناسی کودک هم داریم به مدیریت آقای دکتر مظفر که توی تی وی برنامه زنده دارن در صورتی بچه وابستگی غیر طبیعی داشته باشه ارجاع میدیم به کلینیک و با بازی درمانی خیلی راحت مشکلشون حل میشه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
نگار جون نرم افزار خوبه بازار کار داره ؟ یا برم حسابداری خوبه ؟ برنامه نویسی بازار کار داره ؟

برنامه نویسی که کار بلد باشه همه جای دنیا بازار کار داره حتی تو خونه اش اما با نرم افزار خوندن برنامه نویس نمیشی

بله اوایل بچه های وابسته همراه مادرشون هستن. کلاس های شیفت صبحشنبه تا چهارشنبه ۸.۵ تا ۱۲.۵ شیفت ظهر ...

هزینه اش چقدره؟

هر ترم چند جلسه است؟

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
مرسی لطف کردین این یه نمونه از کارم دو سه روز دارم روش کار می کنم ببینید چطوره

عزیزم کارتون خوبه اما من واقعا در این زمینه اطلاعانی ندارم