2777
2789
نمیدونم چه دلیلی داره ما یه فامیل داریم سه تا خونه داره یه تیکه زمین وضعشون خیلی خوبه شوهرشم صبح تا ...

نه می دونی بعضیا اینطوری ان می ترسن چشم بخورن 

من دختر جاریم هم سن منه برادرشوهرم بردش بانک ازش پرسیدم چند میشه حقوق شوهرت پیچپند انگار که من می خوام بخورمشون 

بعد مثلا می خوان برن مسافرت الکی میرن میان بعد خودشون میگن ما رفتیم فلان جا یه دفعه ای شد انگار که ما نشستیم ببینیم اونا کجا میرن بگیم مارو هم ببر 

پالا چقدر ندید بدیدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحصیلاتت چیه؟ من بعد از ۱۲ سال تدریس و مدیریت آخر تونستم

عزیزم مرکز زبانت کجاست؟

از چه سنی پذیرش دارید؟

کلاس ها چند روز در هفته  و تایمشون چقدره؟

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست

بچه ها الان منشی ها توی تهران همینه حقوقشون ما هم تو آموزشگاهمون ۳ تا منشی داریم که حقوقشون ۲ تومنه در ماه علاوه بر پورسانت جذب

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
عزیزم مرکز زبانت کجاست؟ از چه سنی پذیرش دارید؟ کلاس ها چند روز در هفته  و تایمشون چقدره؟

غرب تهران

شهرک گلستان

نمیدونم چه دلیلی داره ما یه فامیل داریم سه تا خونه داره یه تیکه زمین وضعشون خیلی خوبه شوهرشم صبح تا ...

خیلی بده ابراز نداری و فقر..درسته که الان همه مردم تو شرایط بدین ولی اینکه هی بگیم ندارم! بدبختم! چه مشکلی رو حل میکنه؟ من که هرکی ازم میپرسه راستشو میگم و میگم شکر خدا ..

خدایا راضیم به رضای تو

کارشناس رادیولوژیم..۴تومن

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
از چه سنی پذیرش دارید؟

از ۳ سال

دوست داشتی پیج اینستامون رو ببین از فعالیت بچه ها ویدیو گذاشتم

Simia_international_academy

نمی دونم چجوری شروع کنم از کجا شروع کنم کدوم تخصص بهتر روش کار کنم برنامه نویسیم هم بد نبود اما نتون ...

برنامه نویسی اندروید 

برنامه نویسی وب  فرانت اند  مثل سی اس اس یا اچ تی ام ال یا انگولار جی اس انگولار 

یا کلا بک اند  دات نت  اینا 

واژه ترشیده برای دورانیه که زنها هنری جز شوهر کردن نداشتن! برای یک زن توانمند امروزی  ازدواج صرفا یک گزینه هست نه هدف
خیلی بده ابراز نداری و فقر..درسته که الان همه مردم تو شرایط بدین ولی اینکه هی بگیم ندارم! بدبختم! چه ...

والا دلیلی نداره دروغ گفتن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود/تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود  
بچه ها الان منشی ها توی تهران همینه حقوقشون ما هم تو آموزشگاهمون ۳ تا منشی داریم که حقوقشون ۲ تومنه ...

ساعت کاریاشون چجوریه؟؟

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه