2777
2789
عنوان

اونایی که میخوان چاق بشن بیایین اینجا کار دارمتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ت ممكنه با وزن كم بدنيا بياد شكمت از يه حدى بزرگ تر نميشه توده بدنى ت كمه

اصلا ربطی نداره . پسر من 3کیلو و نیم بود . من با وزن 40 کیلو حامله شدم و 49 کیلو زایمان کردم . پسرم خیلی درشت بود 

نه بابا . اتفاقا دکترم میگفت زایمان سزارین آدمای لاغر راحتتره . بهتر و زودتر عملشون تموم میشه . وزنت ...

اره موافقم چون شکم ندارن بخیه هاشونم زودتر خوب میشه

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
منم 43 ام به نظرت مشکلی واسه حامله شدن پیش نمیاد؟؟؟

تازه اصلا حرف اونایی که میگن خانمای لاغر بچه ی کم وزن به دنیا میارن گوش نده . من با 40 کیلو وزن پسرم 3 کیلو و نیم دنیا اومد . خیلی درشت بود نسبت به وزن من 

قد من 160 هست . پس شما هم الان باید چاق بشی . کمبود وزن داری 

اره دلم میخواد ۶۰ بشم😭😭😭😭😭😭

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
تازه اصلا حرف اونایی که میگن خانمای لاغر بچه ی کم وزن به دنیا میارن گوش نده . من با 40 کیلو وزن پسرم ...

واقعااا پس خداروشکر همیشه نگران این موضوع بودم همه بهم میگن وزنت زیاد کن خیلی لاغری 🙁آخه یه دفعه ای از ۴۹ شدم۴۳

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-