2777
2789
عنوان

اونایی که میخوان چاق بشن بیایین اینجا کار دارمتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 69 پست

بالاترین وزنم ۳۹ بود که الان شدم ۳۷.۵ هزارتا دکترهم رفتم یه عالمه آزمایش و قرص و دارو هم دادن ولی بی تاثیر😐 البته مادر منم اینجوری بود که بعد از ازدواج و زایمان بچه اول ،که منم، پُر شد. 

خلاصه که ۴۰ شدن ارزوی محالم شده😐😂

😁Just Smile

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 43 ام به نظرت مشکلی واسه حامله شدن پیش نمیاد؟؟؟

نه بابا . اتفاقا دکترم میگفت زایمان سزارین آدمای لاغر راحتتره . بهتر و زودتر عملشون تموم میشه . وزنت از منم بیشتره . من 40 کیلو بودم حامله بودنی . نگران نباش 

توروخدا بگو چکار کردی منم 43 ام

دوتا قوطی کپسول فرشته با دوتا قوطی پودر رویال گرفتم همزمان خوردم طبق دستورشون بعد با استفاده از کالری شماری روزانه ۲۸۰۰چیزمیز میخوردم تازه بچه هم شیر میدم خداروشکر این عوارضی هم تاحالا نداشته

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم
منم دقيقا همين مشكل و دارم قبل باردارى ٤٣ بودم.. الان ٤٦ ام دخترم يك سال و چهار ماهه ست خيلى نارا ...

مولتی ویتامین زمان بارداریتو ادامه بده همراه با قرص آهن . به نظرم حداقل اگه وزنتو زیاد نکنه تا حدودی ثابت نگه میداره 

من هر چی یادمه نوجونیم 43بودم با قد 160

هر کیم میرسید میگف کم خونی مریضی فلانی ولی هیچ مشکلی نداشتم حامله ک شدم رسیدم 60

بعد زایمان دقیقا هفته اول بخاطر افسردگی و شیر دادن ب بچه چون مشکل داشتم 10کیلو کم کردم

بعد چن سال رسیدم ب 50

الان دارم قرص فست فت میخورم اشتهام بهتر شده

پارسال قرص دراگون خوردم خوب بود ولی ادامه ندادم کم شد وزنم

یکی از دلایلی ک ما لاغرا چاق نمیشیم استرس بیش از حد هست...زود جوش میاریم و همین باعث بی اشتهاییمون میشع

من مثلا میگم اول همه کارامو انجام بدم بعدا غذامو میخورم

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
دوتا قوطی کپسول فرشته با دوتا قوطی پودر رویال گرفتم همزمان خوردم طبق دستورشون بعد با استفاده از کالر ...

میشه بگی چطوریه این کالری شماری ؟

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫