2777
2789
عنوان

اونایی که میخوان چاق بشن بیایین اینجا کار دارمتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶۰ الان ولی چن ماه پیش ۶۴ بودم.اونوقت صورت خیلی پر بود خیلی خوب بود ولی الان صورتم افتاده😭😭😭.همشم بخاطر استرس وزن کم کردم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

منم لاغرم و فکر میکنم بعضی چیزا معمولا بین ماها رایجه. اینکه؛ تو غذا خوردن تنبلیم. من از زور ضعف و گرسنگی چشام سیاهی میره ولی پا نمیشم غذا درست کنم بخورم. اگر غذا بود میخورم نبود هم هیچی! تازه کم غذا هم هستم و فوری بی اشتهایی عصبی میگیرم. و کلا خیلییی عمیق حرص میخورم سر هر چیزی. یعنی اصلا آب شدن خودمو حین حرص خوردن حس میکنم انگار.  منم قد 160 وزنم 46

سلام، منم خواهرم وزن اش کم بود، رژیم گرفت از دکتر، الان خدا رو شکر آنقدر خوب شده، خودشم کلی ذوق میکنه، لباساش خوب به تنش میشینه، لینک کانال دکتر تغذیه ای که ازش رژیم گرفتمو براتون میذارم، امیدوارم به دردتون بخوره،. مطالب خوبی هم توی کانالش میذاره، ارزش داره خوندن و وقت گذاشتن براشون 

اینم لینکش 👇

Drzahrab@
آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

من دکتر تغذیه رفتم 

گفت تا میتونی غذای خورشتی بخور 

بعد غذا هم مثلا یه کاسه خورشت خالی بخور 

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌