2777
2789
عنوان

نا متقارن بودن سر

98 بازدید | 4 پست

سلام دوستای گلم. پسری دارم ۱۶ ماهه.یه چند وقته پسرم میبرم حموم از بالا که سرشو نگاه میکنم سمت چپ پشت سرش یه برآمدگی داره یعنی با سمت راست متقارن نیس. خیلی تابلو نبس ولی خوب دقت کنی معلومه. خیلی نگرانم . کسی تجربه داشتع؟ آیا باید دکتر ببرم؟

سلام.میدونم دیر پاسخ به سوال دادم در حال حاضر نوزاد من ۶ ماهه هست و دوست دارم تجربه م رو در اختیار عزیزانی که نوزاد دارن و با این مشکل رو برو شدن و در ایند۶ این موضوع رو سرچ میکنن بذارم.من در زمان تولد نوزادم متاسفانه در اثر نا اگاهی فقط از یک سینه م به نوزادم شیر میدادم و بعد از ۲۵ روز که متوجه این موضوع شدم نوزادم هم گردنش رو به طرف مخالف نمیتونست برگردونه و هم اینکه سرش یه وری شده بود و یک سمت کله ش فرو رفته بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که از بعد از اون شروع کردم به طرف دیگه هم شیر دادن و خدا رو شکر الان که نوزادم ۶ ماهه هست تا ۸۰ درصد نا متقارن بودن سرش بر طرف شده.نگران این موضوع نباشید ولی برای ارامش خودتون با یه پزشک مغز و اعصاب اطفال مشورت کنید و بدونید مکل با گذشت زمان و اضافه شدن حرکات نوزاد حل میشه