یه ماه دیگه عروسیمه میخوام طلا بگیرم.پریروز رفتم ۴۰۲ بود نگرفتم😭😭😭😭گفتم یکی دو روز صبر کنیم ارزون میشه.الان شوهرم میگه بیا همین امروز بگیریم فک کنم۴۲۰ باشه الان.حالا کسی میدونه ارزونتر میشه یا گرونتر؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا امسال یه سال خاصه... همه چیز خوب میشه ولی امسال نه... دارن فاسدین رو نابود میکننن اوضاع بهتر م ...
بعععع بعععع بعععععع
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
دیگه پایین نمیاد چند روز پایین بود که مردم طلا بخرن
دقیقا. کاش به یه ثبات میرسید لعنتی
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
برو بگیر پولشو که تو نمیدی معلوم نیست ارزون شه گرون شه طولش بدی یه وقت دیدی اونام گفتن هرموقع ارزون شد میخریم چه عجله اییه برا منم النگوهامو نگه داشتن موقه عروسی بعد اون موقع از 100 شد 250 گرمی پدر شوهرم گفت دیگه گرون شد نتونستیم بخریم
اگه شما بخوای سرویس بخری که باید گرمی دست کم ۵۵۰ بخری
این قیمت خرید نه فروش
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖