2777
2789
عنوان

کسایی ک از قیمت طلا سر درمیارن بیان لطفا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 34 پست
اگه عروسی تون نزدیکه خب بخرید ولی کلا همه چیز تو سراشیبی سقوطه

والا یکی میگه گرون میشه یکی میگه ارزون.آدم میمونی چیکار کنی.وقتی۳۷۰شد همه گفتن نخر ارزونترم میشه

نمیدونم همه لرا خوشگلن یا هرکی خوشگله لره🤔🤔😎😎😎

مسخره کردن مردم را اون هفته تا ۳۷۵اومد آخر هفته شد ۳۹۰

این هفته هم که امروز سه شنبه ۴۲۰شده

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته پیش ۳۷۰ بود

ائلونممیش دن قاباخ حتما خانیمیزین اوزون صابینینان بیر یوون  منیم اؤزومون سندرم اَت آجیلیغ بیقرار واردی دیلیمده  آنامین بویوح معجزه‌سی خمیر پیتزا سیز پیتزا جورلماخدی  آنامین معجزهسی بویودیکی دییر من هشواخ کیشین یانندا یاتمازدیم اوزوده 10دنه اوشاخ دوغموشدی  بیر پارا قین آنالاردا واردیلارائله گلین لرینه جیجیح(حسادت) ائلیلر ائلبیر اؤزلری گئدجادیلار اوغلانلارینا  
از کجا میدانید؟ خونه چی؟  

کلا امسال یه سال خاصه...

همه چیز خوب میشه ولی امسال نه...

دارن فاسدین رو نابود میکننن اوضاع بهتر میشه...

سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
مسخره کردن مردم را اون هفته تا ۳۷۵اومد آخر هفته شد ۳۹۰ این هفته هم که امروز سه شنبه ۴۲۰شده

والا بخدا.قبلنا طلا در عرض سه چهار سال گرمی ۲۰هزار گرونتر میشد.الان در عرض سه روز ۶۰تومن بالا پایین میشه

نمیدونم همه لرا خوشگلن یا هرکی خوشگله لره🤔🤔😎😎😎
کلا امسال یه سال خاصه... همه چیز خوب میشه ولی امسال نه... دارن فاسدین رو نابود میکننن اوضاع بهتر م ...

بعععع بعععع  بعععععع

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

دیگه پایین نمیاد 

چند روز پایین بود که مردم طلا بخرن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
دیگه پایین نمیاد  چند روز پایین بود که مردم طلا بخرن

دقیقا. کاش به یه ثبات می‌رسید لعنتی

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
یه ماه دیگه عروسیمه.قبل این ی ماه باید بگیرم

برو بگیر پولشو که تو نمیدی  معلوم نیست ارزون شه گرون شه  طولش بدی یه وقت دیدی اونام گفتن هرموقع ارزون شد میخریم چه عجله اییه      برا منم النگوهامو نگه داشتن موقه عروسی بعد اون موقع از 100 شد 250 گرمی پدر شوهرم گفت دیگه گرون شد نتونستیم بخریم 

والا یکی میگه گرون میشه یکی میگه ارزون.آدم میمونی چیکار کنی.وقتی۳۷۰شد همه گفتن نخر ارزونترم میشه

وای مثل منی تو

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
شوهرمم میگه بیا همین امروز بخر گرونترم میشه

گرونتر که بیشتر از ۴۵۰ نمیشه و کمتر از ۳۸۰ 

اگه شما بخوای سرویس بخری که باید گرمی دست کم ۵۵۰ بخری 

این قیمت خرید نه فروش 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖