2777
2789
عنوان

کسایی ک از قیمت طلا سر درمیارن بیان لطفا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 34 پست

تقصیر خودم بود.طلاها رو انتخاب کردم چیزای ک میخوام برام میگیره ولی بیچاره ب خاطر من کلی ضرر میکنه.اگه ب حرفش گوش میکردم دیروز میگرفتم اینجوری نمیشد😭😭

نمیدونم همه لرا خوشگلن یا هرکی خوشگله لره🤔🤔😎😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمم میگه بیا همین امروز بخر گرونترم میشه

گوش کن به حرفاش. ده بیست تومن بالا پایین فرق چندانی ندارد. سعی کن طلا با اجرت کمتر برداری اگر به عنوان پس انداز آینده میخوای روش حساب کنی.

فعلا که ملت را گوسفند فرض کردن هر کاری می‌خوان میکنن و شعار میدن

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
گرونتر که بیشتر از ۴۵۰ نمیشه و کمتر از ۳۸۰  اگه شما بخوای سرویس بخری که باید گرمی دست کم ۵۵۰ ب ...

اینجا ی طلافروشی هست طلاهاش نوهست ولی ب قیمت دست دوم میده.از اونجا میگیرم فک کنم۷درصد بکشه روش فقط

گوش کن به حرفاش. ده بیست تومن بالا پایین فرق چندانی ندارد. سعی کن طلا با اجرت کمتر برداری اگر به عنو ...

اونم میگه فرقی نداره فدای سرت.ولی واقعا زورم میاد از پریروز تا الان حدود یک و نیم ضرر کنم