2777
2789
عنوان

خانومای باردار تشریف بیارین

128 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان ان شاالله همگی نی نیاتون سالم بدنیا بیان😘

من دیشب یکم لکه بینی داشتم  اواخر هفته یازدهم هستم دیشب یکم سرپا بودم یعنی آشپزیم گل کرده بود شیرینی درست میکردم 🙈 لکه خون رو که دیدم خیلی ترسیدم تاپیک زدم خیلیا گفتن حتما برو بیمارستان و منم از نگرانی نتونستم صبرکنم رفتم بیمارستان سونو انجام دادن و دکتر گفت مشکلی نداری 

واسه شماهم پیش اومده؟کارای خونتون رو چه جوری انجام میدین؟خودتون یا مادر و خواهراتون میان انجام میدن؟

من کارهامو خودم انجام دادم و لکه بینی نگرفتم 

این اوایل بارداری یکم استراحت کن بعد از چهارماه دیگه با خیال راحت به خونه و زندگیت و کدبانوگریت برس عزیزم 

ان شااللهصحیح و سالم و سروقت نی نیتو بغل بگیری😘

گاهی فقط گوش باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هفته ی ۱۰ رنگه ترشحاتم که سفیده سفید بود زرد مایل به نازنجی شد خیلی ترسیدم 

اینجا زیاد دیدم 

هفته ی ۶ و ۱۱ و۱۰ زیاد دیدم لکه بینی دارن

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

من تنها بودم جفتم هم پایین بود، سعی کن تا هفته 18 خیلی استراحت کنی وسط کارهات هی بیا بشین تا میتونی نشسته انجام بده 

برای غذا یه بار زیاد درست کن فریز کن و از همسرت خیلی کمک بگیر جاروبرقی هم اصلا نکش 

منم همش دارم خودم کارهامو میکنم  ولی لک ندیدم تاحالا خداروشکر

خداروشکر عزیزم خدا سلامتی بده بهتون

منم کارامو خودم انجام میدم اما از دیشب دیگه گفتم کارای واجب رو میکنم

من تنها بودم جفتم هم پایین بود، سعی کن تا هفته 18 خیلی استراحت کنی وسط کارهات هی بیا بشین تا میتونی ...

آره جارو برقی اصلا نمیکشم فقط یکم زیاری سرپا موندم و هی کارم با همزن بود 

عزیزم من که هفته ۱۲ خونریزی کردم به معنای واقعی،رفتم دکتر خداروشکر چیزی نبود،بعد اونم فعالیتای معمولیمو داشتم،تااینکه هفته۲۰ دهانه رحمم باز شد الان زیاد فعالیت ندارم کارامو شوهرم انجام میده،مامانمم ماهی یه بار میاد یه هفته میمونه .چون شوهرم واقعا خسته میشه هم بیرون کار کنه هم خونه.الان هفته ۲۹ هستم.

سلام گلم..

نه خواهررر من همون دوماهگی همهههه کارامو خودم کردم مبلارو جا به جا میکردم دکور خونه رو عوض میکردم..آشپزی..نظافت..همه چییییی..

تا اینکه تو پنج ماهگی دکتر بهم گفت بچه اومده پایین و استراحت مطلق و آمپول فمولایف😐

اولش تا یک هفته کاری نمیکردم ولی بعدش با توکل بخدا دوباره شروع کردم و کارامو خودم کردم..

خداشاهده یکبارم کسی کمکم نکرد..حتی همسرم😒

الان 8 ماهمه😁😁😁😄😄😄😄

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜
سلام گلم.. نه خواهررر من همون دوماهگی همهههه کارامو خودم کردم مبلارو جا به جا میکردم دکور خونه رو ع ...

عزیییزم خدا سلامتی بده ان شاالله به سلامتی بدنیا میاد گلم منم تنهام کسی کمک ندارم

عزیزم من که هفته ۱۲ خونریزی کردم به معنای واقعی،رفتم دکتر خداروشکر چیزی نبود،بعد اونم فعالیتای معمول ...

آخی منم خیلی نگرانم خدا کنه حاملگی بی دردسر داشته باشم خونریزیت زیاد بود؟

عزیزم این سه ماهه اولو خیلی رعایت کن برای کارام تیکه تیکه انجام بده خسته نشی من یه روز اشپزخونه تمیز ...

آره باید اینطوری تقسیم کنم دیشب اونقدر نگران شدم که گفتم اصلا دیگه کار نمیکنم اما اینطوریم نمیشه که