2777
2789
عنوان

همونم که بخاطر برادرشوهرم دوبار ترکوندنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 78 پست
داغون بشه بهتر از اینه تموم عمرشون به پای همچین مردی هدر بده که

با دوتا بچه هیچوقت اون خانوم طلاق نمیگیره بگیره هم دوتا بچه اواره میشن بزارین اون کثافت ب زندگی آشغالی خودش ادامه بده ب زنه چیزین نگن بهتره زندگیشو بکنه بچه هاشو بزرگ کنه

کاربرهلن۷۸هسدم بچه ها ترکیدم😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل خودت نگو بهش. چون جاریش هستی، فکر میکنه میخوای زندگیش رو بهم بزنی. قوم شوهرت هم باهات ناسازگار ...

ب خدا اصلا باور نمیکردم همچین ادمی باشه

دوست عزیز اگر شوهرت بود ک کلی اثار از خودش بجا نمیذاشت اخر سرم بندازش گردن نزدکترین فرد خانواده ینی ...

ی خانمه بود تهدید کرد آشنامونو....مجبور ب صحنه سازی شدن...

خواستم زیاد مستقیم توضیح ندم

ی خانمه بود تهدید کرد آشنامونو....مجبور ب صحنه سازی شدن... خواستم زیاد مستقیم توضیح ندم

عجب زمونه ای شده . نمیدونم ولی من فقط میگم اسی ک چیزیو ندیده پس نگه ادم ب چشمای خودشم اعتماد نداره چون چشمم خطا میکنه پس ولش کنه ... از خودش دور کنه 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
زنا

بیخیال 

از هر لحاظ فگر کنی نگی بهتره 

تازه شاید کار بجای باریک بکشه و باید ثابت کنی 

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
با دوتا بچه هیچوقت اون خانوم طلاق نمیگیره بگیره هم دوتا بچه اواره میشن بزارین اون کثافت ب زندگی آشغا ...

چ بد من نمیدونستم بچه داره 

اره واقعا شما زاس میگید بیچاره اون طفلای معصوم

منم دودل بودم ب گفتنش اونم فقط واس اینکه اینجور زنا نکنه بیمار اینا باشن و بعدا مشکل پیش بیاد تو زند ...

ولی درکت میکنم. منم یه بار تو این موقعیت بودم. نامزد صمیمی ترین دوستم با دوست دوستم ریخته بودن روهم. من فهمیده بودم اما نمیدونستم چیکار کنم. هم دلم نمیخواست دوستم تو بیخبری باشه هم اینکه نمیخواستم من اونی باشم که این خبرو بش میده