2777
2789
عنوان

همونم که بخاطر برادرشوهرم دوبار ترکوندنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منظورم اینه به جاریت بگو حتما بگو من جریانت رو خیلی وقته میدونم یادمه خیلی وقت پیش هم چنین تا ...

ن این اتفاق ی ماه پیش افتاده شوهرم دیروز ب من گف

حداقل خودت نگو بهش. چون جاریش هستی، فکر میکنه میخوای زندگیش رو بهم بزنی. قوم شوهرت هم باهات ناسازگار میشن، مخصوصا مادرشوهرت. به یه نفر دیگه بگو تا به جاریت بگه، بیچاره بفهمه با چه انگلی زندگی میکنه

خیلی 
نه نگو اصلاااا نگو خدا ستارالعیوبه شما که بندشی.شاید برادرشوهرت ته دلش متوجه خطاش بشه.اگر تکرار بشه ...

منم دودل بودم ب گفتنش اونم فقط واس اینکه اینجور زنا نکنه بیمار اینا باشن و بعدا مشکل پیش بیاد تو زندگیشون

ن این اتفاق ی ماه پیش افتاده شوهرم دیروز ب من گف

عجیبه

یعنی یکی دیگه هم این اتفاق براش افتاده؟ 

اونم هی میگفت به جاریم بگم یا نه

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...

حتی بچه هاشونم بزرگ شن ازت کینه دارن ک زن عموم زندگی پدرمادر ماروخراب کرد تو اینجور مسائل همه مقصراصل کاریو نادیده میگرن همه کاسه کوزه ها سر یه ادم بی تقصیر شکسته میشه