2777
2789
عنوان

همونم که بخاطر برادرشوهرم دوبار ترکوندنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 78 پست
خودمم دوس ندارم بهش بگم حق دارن گردنمون فقط خانوما چیزایی گفتن تو تاپیک ک الان دیگه ب شوهر خودمم شک ...

اگه میتونی واگذار کن به خدا زنا حق الله خدا بخواد دستشو رو میکنه با خدا معامله کن دردش وحشتناکه رحم کن

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط واس این میگفتم بگم که اگه بعدها فهمید و بدونه میدونستم چیکار میکنه یا اینکه میترسم زنی که عمد ...

کاملا حق داری من بخاطر دردش گفتم آسمونو چنگ میزدم از درد ، یه راه دیگه پیدا کن

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
خودمم دوس ندارم بهش بگم حق دارن گردنمون فقط خانوما چیزایی گفتن تو تاپیک ک الان دیگه ب شوهر خودمم شک ...

دوست عزیز اگر شوهرت بود ک کلی اثار از خودش بجا نمیذاشت اخر سرم بندازش گردن نزدکترین فرد خانواده ینی داداشش انقد اروم جمعش میکرد گ کسی شک نکنه ک شورتو بزاره تو دسشویی و خونرو شلخته کنه ... برادر شوهرت بوده هول کرده .ولی توروقران تا چیزیرو ب چشم ندیدی باور نکن زندگیش رو بهم نزن قسمت میدم فقط همین ... اون خانم ملکه اون خونس خودت تو تاپیک گفتی نزار ارزوهاش خراب شه ... برادر شوهرت رو بگو شوهرت سر ب راه کنه و باهاش حرف بزنه و ببینه مشکل چیه ک اینجور شده ولی خودت اصلا وارد عمل نشو 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
عزیزم قضیرو ی کم خلاصه توضیح بده

برادرشوهرم درنبود منو شوهرم ی زنو میاره خونه و شوهرم چیزی پیدا کرد از لوازم شخصیه اون زنه ب برادرشوهرم ک گف اونم اعتراف کرده ی نفرو اورده ولی قسم داده ب کسی نگیم چون زندگیش خراب میشه منم سوالم این بود اگه شماها جای جاریم بودین انتطار داشتین اگه از شوهرتون چیزی میدونیم بگیم یا ن 

بیا گفتم

نه

منظورم اینه به جاریت بگو

حتما بگو

من جریانت رو خیلی وقته میدونم

یادمه خیلی وقت پیش هم چنین تاپیکی زده شد

اگه خودت باشی 

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...

نگو 

توکه ندیدی 

این چیزا حق الله 

اگه خدا بخواد رسواش میکنه 

صبغه بوده یا زنا؟

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺