خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
نه ب جاریت نگو زندگی کسیو بهم نزن خواهشا ... اصلا بیاید یه کمپین بزنیم ب نام اینک ب ما مربوط نیست .... بزار خودش بفهمه خواهس میکنم جان عزیزترین کسی گ تو زندگیت داری زندگی دوتا بچه و ی زن ک هزار امید و ارزو از حرفای شوهرش داره رو بهم نزن ... حداقل ب شوهرت بگو با برادر شوهرت حرف بزنه سر ب راهش کنه ... ولی بزار ی راز بمونه پیش خودت استغفار کن تو خونتون هم قران بخون و اذان بزار ... فرشو پتوها ام بشور ...
اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
راستش من خیانت دیدم دردش جانکاهه اگه کسی از من بپرسه میگم نگو چون زجری که میکشه غیر قابل توصیفه دقیق ...
من فقط واس این میگفتم بگم که اگه بعدها فهمید و بدونه میدونستم چیکار میکنه یا اینکه میترسم زنی که عمدا اون چیزو گزاشته خونم تا بفهمیم نکنه بیماری ای چیزی داشته باشه ب جاریمم منتقل بشه