2777
2789

دختر من دوسالشه ووقتی هنوز شیرخوار بود با شیر خوردن از خودم خوابش میکردم...از وقتی از شیر گرفتمش یعنی حدودا هجده ماهگی فقط و فقط با تکون دادن توی پتو یا ننو میخابه ..حتی روی پا و با تکون پا هم نمیخابه...از اول اشتباه کردم که بهش این عادت رو دادم... ظهرها دوساعت میخابه و شبها هم حدودا ساعت ده و نیم تا هشت و نیم صبح میخابه ..حالا شما حساب کنید تو بیست و چهار ساعت دوبار باید تابش بدیم تا بخوابه.. خودم و شوهرم از دست درد و کمر درد و اخیرا هم گردن درد داریم روانی میشیم... میخام همت کنم و ترکش بدم اما نمیدونم چه جوری .نمیدونم چرا دختر من نمیتونه خودش رو بخوابونه... لطفا بهم راهکار بدید.. مرسی دوستان عزیزم

امید آخرین چیزیست که میمیرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کالسکه میخوابه؟

اگه تراس یا حیاط داری بخوابونش تو کالسکه باهاش راه برو تا بحوابه

من بچه اولم ففط رو پا میخوابید خیلی سخت بود

وقتی خواستم ترکش بدم گذاشتمش تو تخت خودمون بغل خودم انقدر صبر میکردم تا بخوابه. روزای اول شاید تا ۲ ساعت هم طول میکشید اما درست شد. بعد که خوابش میبرد میبردیمش تو اتاق خودش

اکثر بچه ها اولش همینطوری هستن باید کم کم یاد بگیرن بخوابن

شب ها که چراغ رو خاموش کن کلا هیچ نوری نباشه

کنارش بخواب اروم اروم پشتش رو ماساژ بده یا دست بزن پشتش براش لالایی بخون یا یه شعر اروم

روزها سخت تره من چند تا کتاب میبردم داخل تختش خودمم میرفتم کنارش کتاب میخوندیم یه عالم ورجه ورجه...

طی روز نخوابونش تا خوب خسته بشه شب نرفته تو جا خوابه

آخه اگر روز حدود دوازده تا یک نخوابونمش حتما ساعت پنج خودش دیگه میخابه چند بار امتحان کردم . حوالی عصر خودش میخابه حتی اگه نزارم بخابه ..اون موقع هم اگه بخابه دیگه میره خواب شبش برا نصف شب که من اصلا دوست ندارم

وای خیلی سخته بمنم گفتن بذار تو پتو گوش  ندادم بذارش رو پات یکم گریه میکنه از سرش میوفته

پا میشه از روی پام میره ..بارها امتحان کردم... آفرین به عقلت که گوش ندادی ...خوشبحالت

عزیزم عادت کرده اینجوری بخوابه یهو اصلا نمیشه ترکش داد میدونم خیلی سخت و خسته کنندست منم بچم همینجو ...

یعنی تا همون سه سالگی شما هم با تکون میخابوندینش؟یا ترکش دادید ولی بسختی میخابید؟

پا میشه از روی پام میره ..بارها امتحان کردم... آفرین به عقلت که گوش ندادی ...خوشبحالت

دیده بودم خواهرشوهرمو دیگه

تو ماشین نمیخوابه ببریش بیرون ی چند روز

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

تو کالسکه میخوابه؟ اگه تراس یا حیاط داری بخوابونش تو کالسکه باهاش راه برو تا بحوابه من بچه اولم فف ...

آره تو کالسکه میخابه گاهی که ظهرها پدرش خونه نیست واسه خواب ظهر میبرم تو کالسکه بیرون سریع میخابه...اما الان گرمه نمیشه .. شبهام نمیشه بریم بیرون...و متاسفانه خونمون تراس نداره...میدونید دختر من تو همون تایم خوابش شدید خوابش میاد اما متاسفانه هلاک میشه از گریه اما نمیتونه خودش رو بخابونه

اکثر بچه ها اولش همینطوری هستن باید کم کم یاد بگیرن بخوابن شب ها که چراغ رو خاموش کن کلا هیچ نوری ن ...

اتفاقا دختر من ظهرها خیلی راحت میخابه ..شبها روانیمون میکنه..قربونت نوزاد هم که بود برای خوابش حدودا نیم ساعت قبل و بعد خوابش خاموشی میزدیم..الانم همه جا رو یکساعت قبلش خاموش میکنیم...همین روزاس که دیسک کمر و آرتروز بگیریم

دیده بودم خواهرشوهرمو دیگه تو ماشین نمیخوابه ببریش بیرون ی چند روز

چرا تو ماشین میخابه اما فکر میکنم این راه حل هم از چاله به چاه افتادانه...میخام خودش خودشو بخابونه

شرایط منم تا حدی مثل شما بود و الان ۵ ساله هست و من همچنان عاجز هستم. خوابش هم میاد ولی دوست نداره تنهایی بخوابه،حتما باید یکی دو ساعت تو اتاقش بشینم تا بخوابه، از شش ماهگی تو تخت خودش میخوابه اما من هم باید تو اتاق باشم تا بخوابه. 

اگر بتونی کتاب هر کودکی میتواند خوابیدن بیاموزد رو بخونی، راهکارهای مختلف داده ولی متأسفانه باید کمی سنگدل بازی دربیاری تا عادتها عوض بشه،و اصلاً وسطش شل کن و سفت کن تو برنامه درنیاری. 

من حتی پیش مشاور هم رفتم ،گفتم شاید اضطراب و ترس داره،ولی دو تا مشاور گفتن بچه وضعیت نرمال داره. دیگه نمیدونم چی کنم. فقط میخواد به زور منو پیش خودش نگه داره. حتی امثر شبها هم یکسره تا صبح‌ نمیخوابه و هی منو صدا میکنه. 

اتفاقا دختر من ظهرها خیلی راحت میخابه ..شبها روانیمون میکنه..قربونت نوزاد هم که بود برای خوابش حدودا ...

دقیقاً درکت میکنم،همین امشب هم از ساعت ۱۰ خاموشی زدیم، نشستم تو اتاقش بلکه بخوابه،قصه صوتی گذاشتم، الان هم آهنگ ریلکسیشن دارم پخش میکنم که آرام بشه بخوابه، ولی بعد از گذشت یک ساعت و نیم هنوز بیداره. واقعاً که میگی خودش نمیتونه خودش رو بخوابونه درست هست😟