2777
2789
عنوان

دوستان عزیزم با یک مادر درمانده همفکری کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 32 پست
شرایط منم تا حدی مثل شما بود و الان ۵ ساله هست و من همچنان عاجز هستم. خوابش هم میاد ولی دوست نداره ت ...

تروخدا نگو ...پنج سالشه کوچولوتون...ای خدا من روانی میشم...

سنگدل بازیم کردم باید این عادت رو از سرش بنذازم...

حتما میگیرم کتاب رو

یعنی دختر شمام بچگی با تکون میخابید؟

بقول یه فامیلهامون انگار فکر میکنن اگه بخابن بازیهای دنیا تموم میشه و برا فردا هیچی نمیمونه

امید آخرین چیزیست که میمیرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تروخدا نگو ...پنج سالشه کوچولوتون...ای خدا من روانی میشم... سنگدل بازیم کردم باید این عادت رو از سر ...

نه  با تکان نمیخوابید،فقط پنج ماه اول که کولیک داشت،باید کلی دست به دستش میکردم که بخوابه،کولیکش که تمام شد، تو بغلم زیر سینه میخوابید معمولاً و تا میخواستم تو تخت بگذارم،بیدار میشد،دوباره یکم ناز و نوازش میکردم تا بخوابه، ۲۲ ماهگی از شیر گرفتم، دیگه بعد از اون هر شب باید پیشش بشینم تا بخوابه، ظهرها هم معمولاً از ۴ سالگی به بعد نمیخوابه. حتی خسته هم میشه چون پارک میبرم یا مهد میرفت،باز همین برنامه بود،اما مثلاً به جای دو ساعت ،نیم ساعت باید مینشستم بخوابه .

نه  با تکان نمیخوابید،فقط پنج ماه اول که کولیک داشت،باید کلی دست به دستش میکردم که بخوابه،کولیک ...

الان بنظرتون که خیلی مطالعه داشتید تو أین زمینه اولین گام من در ترک عادت تکون دادن چی باید باشه؟

نه  با تکان نمیخوابید،فقط پنج ماه اول که کولیک داشت،باید کلی دست به دستش میکردم که بخوابه،کولیک ...

دختر من نوزادی فوق العاده خوش خواب بود از هشت شب میخابید تا هشت صبح یه دو سه بار شاید برا شیر پامیشد ... روزها هم چهار تا یکساعت میخابید ...از وقتی از شیر گرفتم سخت خواب شد .ولی هنوزم جمعا دوازده ساعت رو میخابه ... 

الان بنظرتون که خیلی مطالعه داشتید تو أین زمینه اولین گام من در ترک عادت تکون دادن چی باید باشه؟

کتاب رو تازگی نخوندم که تمام مطالبش یادم باشه ولی واسه اکثر مشکلها با مثال رفتاری راهکار میداد، اما میگفت باید همون جایی که صبح بیدار میشن شب هم خوابیده باشن، مثلاً صبح که رو پای شما بیدار نمیشه از خواب!! اول از همه باید عادتش بدی محل خوابش تخت هست نه پای شما. حتی تو کتاب میگفت برای اینکه تغییر عادت ندن، گریه زاری شدید میکنند که نفسشون بند میاد،اما آرامش داشته باشید و اگر از تخت بیرون اومدن،دوباره اونها رو به تخت ببرید،شاید بیست مرتبه مجبور بشید این کار رو بکنید و تحمل کنید اما بعد از چهار روز تا یک هفته اکثر بچه ها به وضعیت جدید عادت میکنند. بچه من تو تخت میخوابه اما منم باید حتماً بشینم تا کامل بخوابه و متأسفانه نتونستم برنامه رو عوض بکنم،روی گریه بدی میفته و معمولاً بخاطر رعایت حال همسایه ها، سعی میکنم راضیش کنم که پیشش بشینم تا گریه نکنه. 

دختر من نوزادی فوق العاده خوش خواب بود از هشت شب میخابید تا هشت صبح یه دو سه بار شاید برا شیر پامیشد ...

دختر من کلاً از خواب فراری هست،تو نوزادی که از ساعت ۱۲ تا ۷ صبح بعضی وقتها ۶_۷ مرتبه از خواب بیدار میشد،شیر هم نمیخواست،فقط میخواست تو بغلم باشه که بخوابه. الان هم همینطوره،مقاومت شدیدی به خوابیدن نشون میده حتی وقتی خسته باشی تا آخرین جونی که براش مونده،چشماش رو نمیبنده. 

خودش اذعان میکنه دوست ندارم تو اتاق تنها باشم، حتی مشاور گفت شاید از تاریکی میترسه،چراغ اتاقش رو روشن بگذار تا بخوابه،بعد چراغ خواب بزن و چراغ اتاق رو خاموش کن. این کارها هم کردم ولی اثر نداره. یا نصف شب بیدار میشه، دو دقیقه میره دستشویی که جیش بکنه، بعدش من تا یک ساعت باید بیدار بشینم و تکان نخورم و صدای اضافه ندم تا دوباره بخوابه و خوابش عمیق بشه.

داغون شدم واقعاً،کسی هم کمک یا پیشنهاد مفیدی نکرده.دیگه بعضی وقتها نصف شبها دعواش میکنم و کار هردومون به گریه زاری میرسه. بعد از پنج سال خیلی از شبها رو من هنوز در حد ۵ ساعت تو روز میخوابم و این باعث کسلی و مختل شدن نظم زندگیم شده. 

شما اون کتاب رو بخون انشاءالله بتونی مشکلت رو حل کنی، فقط باید محکم باشی

کتاب رو تازگی نخوندم که تمام مطالبش یادم باشه ولی واسه اکثر مشکلها با مثال رفتاری راهکار میداد، اما ...

ممنونم دوست عزیز از وقت و حوصله ای که بخرج دادید در جواب

حتما میخونم کتاب رو ...

خسته اش كن  نزار توي روز بخوابه قبل خواب تاريكي باشه و يه قصه يا لالايي براش بگو اين ها همه م ...

تایم های خواب کاملا خوابش میاد منتهی مقاومت میکنه و نمیتونه خودش رو بخابونه

دختر من کلاً از خواب فراری هست،تو نوزادی که از ساعت ۱۲ تا ۷ صبح بعضی وقتها ۶_۷ مرتبه از خواب بیدار م ...

اگه اینقدر بد خوابه طب سنتی. و هم امتحان کن شاید یه طبعی درش غلبه داره

دختر من سخت به خواب میره و بدون تکون نمیخابه اما خوابش عمیقه و بیدار نمیشه وسط خواب 

بزركتر بشه بهتر ميشه من گاهي كمر دخترمو ناز ميكنم خيلي دوس داره سريع خوابش ميره امتحان كن

آره.بچه من دقیقاً همینجوره،یعنی قصه،لالایی، کتاب داستان و همه رو امتحان کردم کاملاً بیدار میمونه در نهایت خستگی

اگه اینقدر بد خوابه طب سنتی. و هم امتحان کن شاید یه طبعی درش غلبه داره دختر من سخت به خواب میره و ب ...

طب سنتی هم بردمش. اونم وضعیت خاصی تشخیص نداد،فقط گفت قبل از خواب بدنش رو ماساژ بده، شبها روغن بنفشه و بادام بریز تو دماغ و مقعدش و همراه با غذا سالاد و ماست نخوره. اینها هم رعایت کردم، کماکان مثل گذشته بود. تازه مشاور حرف دکتر طب سنتی رو رد کرد،گفت ماساژ تو تخت نده که بدعادت میشه و مثل مسواک زدن شبانه،شرطی میشه و انتظار داره،در هر شرایطی ماساژ بگیره تا بخوابه،گفت طی روز ماساژ بده. 

به هر کس بگم هر راهی و امتحان کردم ولی کم آوردم باورشون نمیشه.