2777
2789

کسی هست اینجوری شده باشه؟علتش چیه

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

خیلی بده همه انگار همینطوری شدن بی تفاوت و خنثی

شاید بخاطر سختی های زیاد زندگی باشه 

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی چند ماه اینطوری شدم وحس بهتری دارم

من حتی نسبت به اعضای خانوادم تقریبا همینطوری شدم

خودم حس میکنم چون باعث بدبختی و مشکلاتم شدن ازشون بدم میاد و کینه دارم

من حتی نسبت به اعضای خانوادم تقریبا همینطوری شدمخودم حس میکنم چون باعث بدبختی و مشکلاتم شدن ازشون بد ...

حالا من متوجه شدم اکثر آدما خودشون باعث ایجاد مشکل یا ماندن تو اون موقعیت بد میشن وفقط دوست دارن گلایه کنن پیش دیگران وانرژی خواری کنن منم راهشونو می بندم .

تواین سایت حتی تو تاپیک مشکل دارا نمیرم چون دنبتل راه حل نیستن فقط میخوان زاری کنن وحالم بهم میخوره از آدمای ضعیف

حالا من متوجه شدم اکثر آدما خودشون باعث ایجاد مشکل یا ماندن تو اون موقعیت بد میشن وفقط دوست دارن گلا ...

منم دیگه تاپیکاشونو نمیرم حوصله و اعصاب بدبختیای بقیه رو ندارم