2777
2789

لطفا بیاین توضیح بدین من

سال نهمم

و میخوام برم رشته تجربی که اگر خدا خاست برم داروسازی

هدایت تحصیلی چیه؟ من سر در نمیارم

نه کار بر جدیدم نه قدیم

یعنی طبق نمره هات بهت میگن کدوم رشته میتونی بری 

اونایی که زده A یعنی میتونی همون هفته اول بری برای ثبت نام

اونایی که زده B یعنی هفته دوم میتونی بری اگر جا داشتن ثبت نامت میکنن 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی واقعااا

اره یکی دیگه هم بود با دوتا کاربری باهاش صحبت می‌کردم میشاختم ولی متاسفانه چندروز پیش دو تا کاربریم تعلیق شدن نمیدونم چجوری پیداش کنم

امروز از تعلیقی با این یکی کاربریم در اومدم بیا میوی

نه کار بر جدیدم نه قدیم

میشه بیشتر توضیح بدی؟نمیفهمم

ببین عزیزم تو سال نهمو که خوندی برای هر درسی طبق نمره هایی که گرفتی بهت میگه چه رشته ای و کِی برای ثبت نام بری 

الان برای رفتن به تجربی علوم و ریاضی مهمه مثلا تو اگر علومو بگیری 16 و ریاضی رو بگیری 17 میشی B یعنی تو اولیت نیستی برای ثبت نام تو این رشته باید وایسی کسایی که معدلشون بالاتره و A گرفتن هفته اول برن ثبت نام اگر جا داشتن توروهم ثبت نام میکنن 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
ببین عزیزم تو سال نهمو که خوندی برای هر درسی طبق نمره هایی که گرفتی بهت میگه چه رشته ای و کِی برای ث ...

اها فهمیدم

خداروشکر علومم  عالیه ولی ریاضی....

نه کار بر جدیدم نه قدیم

اها فهمیدمخداروشکر علومم عالیه ولی ریاضی....

نگران نباش حواست به کلاس باشه هعی تمرین کنی و جزوه هاتو کامل بنویسی مطمئنم بالاتر از علوم میشی 

نگران نباش حواست به کلاس باشه هعی تمرین کنی و جزوه هاتو کامل بنویسی مطمئنم بالاتر از علوم میشی

خدا کنه همینجور که میگی باشه

از اول ابتدای تا الان ریاضی همیشه ضعیف بودم

نه کار بر جدیدم نه قدیم

منم نهمم

میخام برم تجربی

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)