2777
2789
عنوان

کیا از اسمشون ناراضی ان ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8941 بازدید | 163 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهلم یکی میخواد به خانواده شوهرم حالی کنه اسم جدید رو حتی به خود شوهرم

خب اول همسرتو توجیح کن بگو بقیه مسخرم میکنن و همینایی که اینجا گفتی رو بهش بگو وقتی ببینه ناراحتی حرفتو میپذیره . 

بعدشم به بقیه بگید همسرت دوست داشت اسمت فلان چیز بشه

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
اسم زندایی شوهرم  ایرانه    دیگه اسمت بدتر از ایران نیست که  

ایران اسم زشتی نیست

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
اعظم های ما هم توی شناسنامه عوض کردن فکر کردی فقط اعظمای شما عوض میکنن 😁😁😁😁😁😄😄😄

خدا نکشت 

مردم از خنده 😂😂😂😂😂😂😂😂

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖

حمیده که اسم بدی نیست ما تو فامیلمون چند تا داریم 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
اسمت. حمیده ست ؟ قشنگه که 

نه دیگه عزیزم بین اینهمه اسم چرا این برامن باید باشه همکلاسی هام انقد اسمای خوشگل و بروز اون وقت من بدبختی اسم مامان بزرگ اینام نیس بگم به خاطر یادبودشون گذاشتن همینجوری رفته ثبت احوال گفته اینو بزارین بابام الانم خیلی راضیه میگه اسم نیکو گذاشتم برات