2777
2789
عنوان

کیا از اسمشون ناراضی ان ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8953 بازدید | 163 پست
زیادم فرق ندارنا

😕تلفظشو دوستندارم ولی خب متنفرم نیستم باهاش میسازم 😂😁

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا عوض میکنن یه اسم با کلاستر میذارن😄

من دنبال کلاس نیستم دنبال اسمیم ک وقتی صدام بزنن ب دلم بشینه ولذت ببرم😉

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
وقتی همکارت اسمش بهار هستی مهسان دیگه واقعیت اسم من بزنه تو ذوق

از نظر منو  خیلی از خانوم ها اسمت خوب  معمولیه

ولی اگه دوسش نداری باید یه حرکت انتحاری بزنی و همسرتو راضی کنی اول که جلو بقیه اسم جدیدتو صدا کنه و بعد اطرافیان و همکارا. ،زیاد سخت نیست گلم شدنیه فعلا اسم جدیدتو بگو تا من با همون اسم صدات کنم ..💚🌷

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖
چرا میگید مسخره اسمه دیگه

نور دخت الان می زارن واسه بچه ی طفلک،در آینده که بزرگ شد مثل اسی راضی نیست از اسمش

نور دخت اسم مادر بزرگ مادر بزرگای قدیمه😒😳😳

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖

منم از اسمم خیلی راضی نیستم. فک کن میخواستن اسممو بزارن مهسا. اونوقت واسه خوشایند داداشم گفتن هر چی تو بگی  .  اونم یه اسم عهد قجری مامان بزرگی واسم انتخاب کرده و همونو هم گذاشتن.   

دیگه باهاش کنار اومدم. چی بگم خواهر.

شخصیت از جایی شروع میشه که مقایسه اونجا رو ترک کنه.  
نور دخت الان می زارن واسه بچه ی طفلک،در آینده که بزرگ شد مثل اسی راضی نیست از اسمش نور دخت اسم مادر ...

این تفکر باید عوض بشه

از خودمون شروع کنیم

من و شما اگه نگیم فلان اسم قدیمیه فلان اسم جدیده دیگه کسی مشکلی نداره

تقصیر همین حرفای ماست

عزیزم بالاخره عوض کردی؟؟

درضمن بنظرم حمیده اسم خوبیه و بد نیست ولی قدیمیه یکم.

واقعاً تو انتخاب اسم بچه واقعاً باید دقت کنن که اون بدبخت تو آینده شرمنده نشه، بعضی پدر و مادرا واقعاً ظلم میکنن.

در ضمن اسم خاله منم حمیده است و تاحالا هیچ مشکلی هم نداشته و راضیه